Gestió integral

De tots els serveis turístics pel teu esdeveniment esportiu!

Gestionem tots els serveis més enllà de la competició.

Oferim una gestió integral de tots els serveis paral·lels que es deriven de tot esdeveniment esportiu: allotjament, bitllets aeris, transport en destí, assegurances o visites en destí si decideixes allargar la teva estada. 

Valua Attitude busca completar l’oferta que els organitzadors d’esdeveniments esportius ofereixen als seus clients, brindant la possibilitat de “paquetitzar” l’entrada a la cursa amb allotjament i/o altres serveis turístics.

Els nostres serveis

Valor afegit

El corredor/a si o si haurà de buscar l’allotjament. El fet que el mateix organitzador ofereixi aquest servei aporta un valor afegit claríssim per l’organitzador.

Vendes

La facilitat de poder comprar un paquet de “Cursa + Allotjament”, augmenta la percepció de “facilitat” per part del corredor i potencialment pot augmentar les ventes.

Sponsors

Aportar paquetització de serveis per a les curses fa que els corredors passin més temps a la zona, augmentin la seva despesa i siguin valorats per esponsors institucionals.

Fidelització

El client té un únic interlocutor i una experiència més propera a la competició, la qual cosa augmenta la satisfacció i la probabilitat de repetició a l’esdeveniment.

Botiga online

Oferim un e-commerce especialitzat en la venda de viatges esportius, facilitant així mètriques molt valuoses i d’interès per a potencials sponsors o col·laboradors.

Paquets

De la mà amb l’organitzador, s’estableixen paquets plausibles d’allotjament que contemplen nits amb antelació, durant i posteriorment a la carrera.

Assegurança

Possibilitat d’oferir, durant el mateix procés de contractació, la venta d’assegurances de cancel·lació específiques esportives, així com també de merchandising.

Gestió propia

La gestió del propi staff, la de certs sponsors, i la pre-contractació d’un volum elevat de serveis per a tot l’esdeveniment, per tant, ens permet abaixar costos els de gestió.

Legalitat

En el moment en que oferim un servei d’allotjament i transport, complim 100% amb la normativa vigent exigeix complir amb el marc legal d’un viatge combinat.

Col·lectivitat

La col·lectivitat de Valua Attitude és una de les més importants d’Espanya, agrupant els organitzadors de carreres més importants del país i gaudim d’una amplia base de dades.

LLançaments

Creació de nous productes pels nostres clients i corredors: stages de reconeixement, entrenaments específics, re-programació de rutes de grans carreres, etc.

Personalització

A petició de l’organitzador, podem personalitzar la url de la carrera dins el nostre ecommerce per tal que la imatge de la marca i/o de la carrera no es modifiqui.

Casos d'èxit

d'organitzadors esportius

Partner logístic

+ 2.000 persones a curses de tot el món: Cape Epic, Swiss Epic, Titan Desert…

Partner allotjament

Àgencia oficial de la gestió d’allotjaments de la cursa 140.6INN triatló.

Partner logístic

Agència oficial de la gestió de serveis logística de la cursa Transpyr.

Partner logístic

Agència oficial de la gestió de serveis logística de la cursa 4 cims.

Botiga online

de Valua Attitude

Contacta'ns sense compromís

¡Aquest és el camí més ràpid!

    Escull l'opció que necessitis