Les 12 Apps que t’ajudaran a recórrer el món

A l’hora de viatjar, a tots ens ha passat alguna vegada que durant l’organització o el transcurs d’un viatge l’estrès s’ha apoderat de nosaltres. Així que, a Valua us portem una mica de calma!

Avui en dia amb l’ajuda d’internet tot és més fàcil, aquí us deixem un breu recull de les nostres 12 aplicacions imprescindibles que us podrán servir de gran ajuda pel vostre viatge:

Abans del viatge “Prepara’t”

1. Packpoint: Que m’emporto? M’oblidaré algo? Tots els vostres dubtes en resoldran en uns sols segons amb aquesta App que t’aconsellarà sobre quin equipatge portar segons el teu destí i programa.

2. XE Currency: Comprova a quant equivalen els teus diners a qualsevol part del món, també disponible sense connexió a Internet.

3. FlightAware: No cal que et descarreguis l’app de cada aerolínia, amb aquesta podràs fer el seguiment dels teus vols en temps real, rebre avisos i veure els retrassos.

4. Splitwise: Controlar les despeses d’un viatge pot arribar a ser un mal de cap, sobretot quan viatges en grup. Ideal per estalviar-te problemes i compartir despeses.

Durant el viatge “Mou-te per la ciutat”

5. Aroundme: App més optimitzada que Google Maps, més intuïtiva i útil quan et trobes indefens al mig d’una ciutat que no coneixes. Trobar aparcament, bancs i caixers, restsurants, monuments històrics, farmàcies…

6. Citymapper: Amb 36 ciutats disponibles, Citymapper combina tots els mitjans de transport per buscar la millor manera de desplaçar-te d’un punt a un altre.

7. Moovit: Obtén les indicacions pas a pas mentre recorres qualsevol destí, carrer o parada de transport públic.

8. WiFi Map: Encara que no sigui imprescindible, podràs estar en línia gràcies a la llista de 100milions xarxes Wi-Fi. Vagis on vagis, conecta’t a la Wi-Fi gratis en tot el món!

9. Flush: Activa el teu GPS i troba el bany més proper registrats a l’aplicació.

10. Chiringuía: La guia de xiringuitos de la platja al teu mòbil. Et permetrà trobar els millors xiringuitos, restaurants i beach clubs a la platja.

11. Weather PRO: App informativa del temps amb molta informació, incloent el temps a estacions d’esquí, platjes, etc. I el més important, acerta!

12. Maps.me: Despedeix-te de gastar dades amb Maps.me, on podràs trobar mapes del món sense connexió gratis. Troba el teu camí en qualsevol lloc del món!

Ara gaudeix del viatge sense preocupacions!

Proceed Booking