Apps de Transport: mou-te per Europa

Aquí trobaràs les apps de transport més útils, còmodes i fàcils d’utilitzar per moure’t per les ciutats d’Europa que tractem a Valua. Per a la teva comoditat, et presentem 7 aplicacions per a viatgers que et seran d’una gran ajuda pel teu viatge!

Citymapper – Rutes en transport públic

Citymapper és una aplicació gratuïta i fàcil d’utilitzar que t’indica en temps real les millors rutes per arribar al teu destí, disponible per una gran quantitat de ciutats d’arreu del món. Només hauràs de seleccionar l’inici i el final de la teva ruta, i l’aplicació et suggerirà diferents rutes, ja sigui caminant, en bici, en taxi o en transport públic. A més a més, t’indica el preu de la ruta i el temps que tardaràs en arribar, a més et mostra a temps real la teva posició en el mapa, i et permet accedir als teus mapes i rutes guardades sense connexió.

Ho vols tastejar? Citymapper està disponible per a dispositius Android iOS.

Viatges a Dublín?

Per a la ciutat de Dublín recomanem l’aplicació Next Bus Dublin, que utilitza el sistema d’informació dels busos de Dublín per informar exactament de quan arriba l’autobús.

Next Bus Dublin està disponible per a Android i iOS.

Viatges a Berlín?

Per a la ciutat de Berlín, coneguda per disposar d’una xarxa de transport públic molt àmplia, és possible perdre’t entre les múltiples opcions que abarca. BVG t’ajudarà a moure’t per la ciutat (Autobusos, tramvías, metro, trens, ferrocarrils), la aplicació t’ensenya el camí.

BVG està disponible per a Android i iOS.

Viatges a Roma?

Per a la ciutat de Roma recomanem l’aplicació Gira Roma, que és una aplicació desenvolupada per LumiLab per a facilitar l’ús de transport local a l’àrea metropolitana de Roma, amb informació a temps real d’ATAC, RomaTPL i Trenitalia.

Gira Roma està disponible per a Android i iOS.

Viatges a Lisboa?

Per a la ciutat de Lisboa recomanem l’aplicació Lisboa Move-me, que és una aplicació que dóna accés al mòbil a informació global i diversificada sobre el transport públic disponible a l’àrea de Lisboa.

Lisboa Move-me està disponible per a AndroidiOS.

Viatges a Praga?

Per a la ciutat de Praga recomanem l’aplicació DPP Prague Public Transport, que et permet buscar connexions en el transport públic de Praga. Ara ja no has d’esperar fins que el lloc web de DPP es carregui en el teu telèfon.

DPP Prague Public Transport està disponible per a Android. Per a iOS recomanem PID Lítačka, que també disposa de tota la informació de DPP.

Viatges a Londres?

Per a la ciutat de Londres recomanem l’aplicació Tube Map, que és una aplicació de navegació que inclou el mapa oficial de TFL (Transport for London) tant en línia com fóra de línia. És el mapa de metro número 1 amb més de 18 milions de descàrregues.

Tube Map està disponible per Android i iOS.

A més, recomanem aplicacions que ofereixen una guia pel teu viatge a la ciutat de Londres, per a Android i iOS.

Proceed Booking