Assistència sanitària a Europa

Viatges per Europa?

Malgrat que tots els alumnes i professors que viatgen amb Valua Travel disposen d’una assegurança d’assistència mèdica privada, recomanem tramitar la Targeta Sanitaria Europea. A l’hora de viatjar per Europa, mai se sap quan serà necessària atenció mèdica. Així doncs, per tal d’evitar costosos imprevistos mèdics, és recomanable sol·licitar-la d’una manera senzilla i gratuïta. Més de 180 milions de persones ja disposen d’aquesta targeta, perquè no hauries de tenir-la tu?

La Tarjeta Sanitària Europea, què inclou?

La Targeta Sanitària Europea és una targeta gratuïta que et dóna dret a rebre atenció sanitària pública a qualsevol dels 28 estats membres de la UE, així com també a Islàndia, Liechtenstein, Noruega i Suïssa en les mateixes condicions i cost que les persones assegurades en cada país. Té una validesa de dos anys.

Què no inclou?

La Targeta Sanitària Europea no és una alternativa a l’assegurança de viatge. No cobreix l’assistència sanitària privada ni costos com el vol de retorn al país d’origen o la pèrdua de substracció de pertinences. No garanteix la gratuïtat del servei donat que els sistemes d’assistència sanitària a cada país són diferents, els serveis que en el país d’origen són gratuïts poden no ser-ho al país de destí.

Com puc sol·licitar-la?

En la majoria dels casos la pots sol.licitar online, a través de la Seu Electrònica de la Seguretat Social. No és necessari disposar del certificat digital per accedir a aquest servei.

O bé presencialment, la pots sol·licitar en qualsevol dels Centres d’Atenció i Informació de la Seguretat Social, sol·licitant una cita prèvia.

Si algú no pertany al Règim General de la Seguretat Social, s’ha de posar en contacte amb la seva mútua privada perquè l’informin del que ha de fer en cas de necessitar cobertura mèdica durant el viatge.

Independement de la forma en la que es sol·licita la TSE, aquesta s’enviarà en un termini no superior als 10 dies, al domicili que figura en les Bases de Dades de la Seguretat Social, per la qual cosa s’ha de tenir actualitzada l’anterior data.

Si vols saber-ne més visita la següent pàgina.

A gaudir del viatge en grup d’una manera segura!

Proceed Booking