Lisboa – Porto

0
Price
Des de523€
Price
Des de523€
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

369
Duració: 6 dies
Anada: Avió
Tornada: Avió
Detalls

Vine a descobrir la bella Lisboa, una ciutat plena d’història i tradició que ofereix un ampli ventall d’atractius turístic i culturals. No et perdis aquesta oportunitat de conèixer més a fons el nostre país veí.

  • Una ciutat plena d'historia
  • Monuments històrics d’importància mundial
  • Gran bellesa arquitectònica

Assegurances

  • Assistència en viatge + Responsabilitat Civil: Inclosa al pressupost.
  • Anul·lació Individual Plus: suplement de 15,00 € per persona.
Itinerari

Dia 1AEROPORT D’ORIGEN – LISBOA

Matí
Trasllat a l’aeroport de Barcelona.

Sortida en vol direcció Portugal. Maleta facturada inclosa 23kg

Arribada a l’aeroport de destí, trasllat en autocar a l’allotjament.

Tarda
Barri de l’Alfama i baixa

Visita lliure al barri de l’Alfama, el barri més antic de Lisboa, bressol del fado. Des del castell de Sant Jordi podem gaudir d’unes boniques vistes de la ciutat. Seguirem per la Baixa passant per l’Ascensor de Santa Justa, la Plaça de Rossio, la Plaça do Comerço i dos Resturadores.

Barri Alto i Chiado

Passejarem pel Bairro Alto Cais do Sodré, on podrem veure el jardí i el mirador de S.Pedreo de Alcantara, Jardí del Príncep Reial. Possibilitat de visitar el depòsit d’aigua de la Patriarcal (no inclòs).

Sopar inclòs

Dia 2LISBOA

Matí
Esmorzar inclòs

Barri de l’Estela

Visita al barri de la Estrela on trobem la Basílica de la Estrela, joia del Neoclàssic, al costat el deliciós jardí de l’Estrela.

Dinar lliure, no inclòs

Tarda
Belém

Podrem visitar la zona occidental de la ciutat, el barri Belém, on trobem dos monuments imprescindibles de Lisboa: el Monestir dels Jerònims i la Torre de Belém.

Dia 3LISBOA - SINTRA - CASCAIS - ESTORIL - LISBOA

Matí
Esmorzar inclòs

Excursió a Sintra, Cascais – Estoril

Sortida en direcció Sintra, situada a 30 minuts de Lisboa és una ciutat sorprenent. A Sintra visitarem el misteriós jardí romàntic de Pena on trobem el Palau Nacional de Pena, un dels llocs mes impressionants de Portugal. Acabada la visit ens dirigirem cap el casc antic de Sintra per tal de fer una passejada i dinar.

Sortirem direcció Cascais tot creuant el Parc Natural de Sintra, podem fer una breu parada a “Cabo da Roca”, el punt més occidental d’Europa i a la platja de “Guincho”, un paradís pels surfistes.

Tarda
A la tarda visitarem Cascais, on passejarem per la seva badia, centre històric o banyar-nos la seva platja.

De retorn a Lisboa travessarem Estoril, ciutat famosa pel seu passeig marítim i el seu casino.

Dia 4LISBOA - PORTO

Matí
Esmorzar inclòs

Tindrem temps per fer les últimes visites a la ciutat.

Podem aprofitar per a anar al Parc de la Nacions, la zona ultramoderna de Lisboa. Va ser el recinte de l’Expo 98 i inclou l’oceanarium, considerat el millor de tota Europa.

Allà hi ha el centre comercial Vasco de Gama, sinó podrem apropar-nos a l’Avinguda da Liberdade, un glamurós carrer comercial situat al centre de la ciutat.

Dinar lliure, no inclòs

Tarda
Sortida direcció Oporto en autocar

Arribada. Check-in a l’allotjament. Primera presa de contacte amb la ciutat.

Sopar inclòs

Dia 5PORTO

Matí
Esmorzar inclòs

Un bon punt de partida per conèixer Porto pot ser l’avinguda dels Aliats. Situada en ple centre de Oporto, aquest carrer està ple d’edificis modernistes entre els quals s’inclou l’Ajuntament. Caminant per l’avinguda s’arriba fins a la plaça de la Llibertat, la plaça més important de Porto. En el seu centre veureu una estatua eqüestre del Rei Pere IV. Girant a mà esquerra trobareu l’estació de trens San Bento, un dels grans trets de la ciutat. La seva sala decorada amb més de 20.000 taulells en els quals es relata la història de Portugal us deixarà impressionats. Seguidament, baixant pel carrer de Mousinho da Silveira i seguint recte pel carrer da Alfándega arribareu al riu. A la zona de Ribeira trobareu desenes de restaurants amb terrassa on degustar plats típics portuguesos mentre observeu el Duero, les bodegues i el Pont de Luis I.

Dinar lliure, no inclòs

Tarda

Podreu continuar cap a l’Església dels Clergues, el carrer de San Filipe de Nery i el carrer das Carmelitas. A l’altura del número 144 hi ha la Llibreria Lello i Irmao, una llibreria d’ensenyament que ha servit d’escenari per rodar algunes escenes en pel·lícules com Harry Potter. Sense deixar el carrer, arribareu fins al carrer do Carmo, on podreu prendre la tram 22 cap a l’església Nostra Senyora del Carmo. L’última parada del tramvia és la plaça de Batalha. Allà es troba l’Església de Sant Ildefons amb la seva peculiar façana decorada amb centenars de tacs blaus i blancs.

Deixant el carrer 31 de gener a mà esquerra, arribareu a la Rua Santa Catarina, una de les principals artèries comercials de la ciutat. Baixant per la carretera de Fernándes Tomás veureu el Mercat del Bolhao i, pel carrer de Mousinho da Silveira arribareu al carrer da Bolsa.

Dia 6 PORTO - AEROPORT D'ORIGEN

Matí

Esmorzar inclòs

Aprofitarem el matí per a visitar la Catedral. La millor forma de pujar fins a ella és agafar el funicular al final de Cais da Ribeira.

Dinar lliure, no inclòs

Tarda

Trasllat a l’aeroport per sortir en direcció al punt d’origen.

Sopar lliure, no inclòs

Sortida del vol amb destinació Barcelona.

Arribada a Barcelona. Trasllat al punt d’origen.

Arribada i fi dels nostres serveis.

Mapa
Fotos
Vull compartir-ho

Proceed Booking