Passaports del món a la teva butxaca

Dóna la volta al món amb el passaport

Un dels documents d’identificació i de control que s’ha fet servir al llarg de la història fins als nostres dies ha estat el passaport. El seu origen es remunta a milers d’anys enrere.

Prèviament a la invenció de la fotografia, els passaports incloïen les dades físiques i ressaltàven qualsevol tret característic de la persona en qüestió, a més d’incloure la destinació i el motiu en cada viatge.

Sabies que el passaport espanyol es troba en segona posició dins del rànquing dels passaports més poderosos del món? Actualment, els espanyols podem viatjar fins a un total de 167 països, d’entre els quals pots viatjar només amb el passaport a 127 països.

Consulta la classificació en un rànquing en temps real a nivell mundial (Global Passport Power Rank 2019) a Passport Index i descobreix el poder del teu passaport.

Alguna vegada t’has preguntat com són els passaports dels diferents països del món?

No hi ha res millor que desconnectar viatjant, conèixer món i la gran diversitat de cultures que abarca.

Ara podràs tenir els passaports d’arreu del món a la teva butxaca, n’hi ha de tots els colors i dissenys. En el següent recopilatori de tots els passaports del món actualitzats, podreu explorar i comparar sense compromisos, ja que la major utilitat d’aquesta pàgina web es troba en el seu comparador de passaports i destinacions.

Descobreix fins a on et pot portar el teu passaport

En ocasions, podem viatjar entre països sense documentació addicional prèvia, però si decidim viatjar a un destí més exòtic, o bé residir en un país estranger durant un període de temps i amb un fi determinat, val la pena donar un cop d’ull per si necessitem algún document més que no sigui el passaport.

L’equip de Valua Travel t’aconsellem que comprovis si necessites demanar un visat per viatjar a un país amb un determinat passaport. En cas afirmatiu, potser que el necessitis demanar amb antel·lació, o bé que el puguis sol·licitar en el mateix país de destí. Consulta-ho en el següent comparador web.

Explora el món del passaports ara!