Et podem ajudar?

Descobreix els nostres serveis

Sempre al teu costat

Ens apassiona la nostra feina, i  per això volem oferir-te allò que  tu necessitis
Serveis al teu abast

La marca VALUA

Valua Travel es una empresa multidisciplinar on hem anat incorporant aquells serveis que el mercat ens ha exigit al llarg del nostre creixement. Així doncs, s’han creat les unitats de negoci que hem considerat que s’alineaven perfectament amb les necessitats dels nostres clients i els nostres valors.

Per l’equip de Valua és irrenunciable el fet de desenvolupar només aquells serveis amb els que sabem que podrem brindar la professionalitat que ens caracteritza.

Vols aprendre anglès?

Estades Lingüístiques

El millor d’aprendre anglès a l’estranger és l’experiència vital que com a persones ens enduem. Son aquelles sensacions que mai s’obliden, aquelles amistats que ara amb les xarxes socials duren per tota la vida.

A Vàlua només tractament amb les escoles locals més exigents per tal que hagis pogut viure totes aquestes sensacions i experiències en anglès.

Entra i consulta tots els nostres cursos d’anglès a Anglaterra, Malta, Irlanda o Canadà a partir dels 12 anys, amb durades mínimes d’una setmana.

Hi ha experiències vitals que no s’obliden mai, les visquis amb l’idioma que les visquis.

Gestió professional de viatges en grup

Viatges per a Grups

Si agafem el símil de l’Odissea i el viatge d’Ulisses, per a Valua és tant o més important el viatge fins a Ítaca com la mateixa arribada a Ítaca.

Per aquest motiu podem assegurar que, en l’organització de viatges per a grups, podràs comptar amb el servei més professional des del primer moment, fins el darrer.

La nostre aposta per els suports informàtics més avançats sumat a més de 15 anys d’experiència en la gestió exclusiva per a viatges en grup, ens permeten brindar viatges a mida amb un altíssim grau d’atenció al detall.

Entenem l’esforç de l’organització, deixa que ens en encarreguem i gaudeix, també, del viatge a Ítaca.   

 

Tots els serveis turístics, a un clic.

Serveis Turístics

Què diries si et diguéssim que et donem accés a més de 5.570 proveïdors de tots els serveis turístics possibles a nivell europeu a l’abast d’un sol clic? 

Ara ho pots considerar una realitat. Després de més de 15 anys gestionant grups per a tota Europa, i classificant tots els proveïdors en un software d’última generació, hem creat la unitat de negoci que et permetrà sol·licitar tots aquells serveis turístics que puguis precisar pel teu grup o individualment, per a qualsevol destinació.  

Bitllets, Transfers, Guies, Restaurants, Visites, Allotjament, Espectacles, Assegurances, etc., a qualsevol ciutat europea. I, si no ho tenim, t’ho busquem. 

Una filosofia de vida

Viatges amb actitud

Valua Attitude neix d’un viatge personal de Kitesurf a Dakhla, fa pocs anys. Les emocions viscudes encara perduren: vents de 30 kts que tallaven els llavis, una duna blanca al mig del mar com per art de màgia o bandades de flamencs sobrevolant les costes escarpades d’un Sàhara que venia a morir a un Oceà Atlàntic infinit.

I davant d’aquest espectacle un única sentiment: compartir-ho. Així neix Attitude, viatges especials que busquen despertar en els nostres amics l’emoció que perdura, l’emoció que recordes però que per sobre de tot la vius.

Hi ha sensacions que només les trobaràs a llocs on sempre hi voldràs tornar. Potser a Valua Attitude hi trobes una d’aquestes destinacions. 

SERVEIS VALUA 2019

Una agència. Tots els serveis.
  • PER A VIATGES EN GRUP

Innovadors

Software d’última generació que ens permet una gestió altament digitalitzada de tot el procés organitzatiu del viatge en grup.

Va de valors

Tenim uns valors i els vivim com equip. Serveis digitals altament innovadors. Cerca del rigor en tots els processos. I per sobre de tot, proximitat amb el nostre client.

Hi hem estat

Treballem destinacions on hi hem desenvolupat personalment servei de guia acompanyant, adquirint així un grau de coneixement molt detallat.

Inscripció online

Donem el servei a tots els nostres passatgers d’inscriure’s a través del nostre portal per a grups. Oblida’t de la gestió de llistats, documentacions, al·lèrgies, etc. Nosaltres ens en fem càrrec.

Un equip

Un equip de més de 10 professionals dedicats exclusivament al correcte desenvolupament del teu viatge. Amb la visió d’oferir un servei de “porta única”, et brindem un servei holístic en la gestió del teu viatge de principi a fi.

Protecció de dades

Compliment escrupolós de la nova llei de protecció de dades. Tant si ets menor o major d’edat, participant d’un viatge en grup o viatjant sol, ara pots consultar i exigir tot allò que està en el teu dret. La teva intimitat és una prioritat.

Creus que des de Valua et podem ajudar?

Estem a un sol clic de solucionar-te qualsevol dubte que puguis tenir en l’organització del teu viatge.