CAMPAMENT EN ANGLÈS Junior (11 – 17 anys)

Demana'ns pressupost
Demana'ns pressupost
Allotjament
Nombre de setmanes
Nom*
Email*
Telèfon
La seva consulta*

Save To Wish List
593
2 setmanes
Vàlid fins: Estiu
Edat : 12 -17
Places disponibles: 25

Benvinguts al programa d’estiu per a estudiants d’entre 11 i 17 anys de Valua Languages. Estem organitzant un Campament en Anglès que si les mesures sanitàries ho permeten farem durant el proper mes de juliol de 2021. Esperem que gaudiu de l’estiu amb nosaltres i que tingueu una  experiència inoblidable.

Detalls
Descripció del curs
  • EL PROGRAMA: Benvinguts al programa d’estiu per a estudiants d’entre 11 i 17 anys de Valua Languages. Estem organitzant un Campament en Anglès que si les mesures sanitàries ho permeten farem durant el proper mes de juliol de 2021. Esperem que gaudiu de l’estiu amb nosaltres i que tingueu una experiència inoblidable.
  • OBJECTIU: El nostre objectiu és oferir experiències enriquidores, volem que els estudiants millorin el seu anglès d’una manera dinàmica, tot en un entorn segur que permeti una Integració idiomàtica 100% amb monitors i professors natius.
  • AGÈNCIA: Som Agència Autoritzada pels prestigiosos segells de qualitat Quality English & Quality Education. Només treballem amb col·laboradors que ens ofereixen els estàndards més alts en docència i garanties de qualitat en el servei.
  • EXPERIÈNCIA: Estem segurs que gaudireu d’una magnífica experiència. Des de Valua Languages estem al vostre servei per aclarir qualsevol dubte que tingueu. Gràcies per avançat per la confiança dipositada en nosaltres.
Cursos

Les classes són impartides per un/a professor/a natiu/va.  El grup és de màxim 15 estudiants dividits en 2 grups.

Tots reben una atenció gairebé personalitzada. Les classes  d’anglès es divideixen entre 2 i 4 nivells. Les classes tenen un eix vertebrador setmanal amb 4 tipus diferents de classes.

Els/les alumnes fan 6 sessions diàries de classes/activitats en  anglès. Cada dia oferim un ventall de classes molt variades per aconseguir mantenir la motivació al màxim:

Sessions

  • 1a sessió: Seaking Project
  • 2a sessió: Outdoor Games
  • 3a sessió: Outdoor Orientation
  • 4a sessió: Choose your project
  • Diary
  • Night Games
Horaris
Rutina diària

 

Horari Activitat
8:30 Ens despertarem amb música!
8:45 Educación emocional al jardí 
9:00 Esmorzars (2 ubicacions: interior i exterior)
10:00 Classe/Activitat exterior
12:00 Snack
13:00 Piscina
14:00 Dinar
15:00 Projectes exterior
16:00 Classe/Activitat
17:30 Snack
18:30 Fem un diari
19:00 Dutxes
20:00 Sopar
21:00 Activitat de nit
23:00 Bona nit
Allotjament
En Bungalows

L’allotjament dels alumnes es faran en Bungalows en un càmping a peu de platja, amb tots els serveis inclosos. Tots els bungalows compten amb l’equipament necessari per al descans i comoditat.

Els alumnes s’allotjaran en grups i tindran els monitors les 24h disponibles durant tota l’estada.

 

Mapa

Fotos