Guia per la teva immersió lingüística a Dublín

Tot el què necessites saber per la teva estada lingüística a Dublín

A Valua Languages et brindem tota la informació que necesites saber abans d’endinsar-te en la teva nova aventura a Irlanda, a la ciutat de les portes de mil i un colors.

Gaudeix d’uns dies d’immersió lingüística i cultural a la capital d’Irlanda, a Dublín, una ciutat rica en història, i reconeguda pel seu ambient acollidor, capaç de captivar als seus visitants amb una barreja de tradicions gaèliques i d’una constant adaptació al món modern. Combina un animat centre històric amb un ambient juvenil, i esdevé en una ciutat seductora per a tot tipus d’estudiant.

L’estil de vida a Dublín és elevat, i en conseqüència, el cost de vida és alt, ja que Irlanda és considerat un dels països més cars d’Europa. La moneda utilizada és l’euro.

El clima és oceànic, i la ciutat està classificada com a una de les ciutats més plujoses d’Europa. El temps ideal per a la teva estada lingüística és d’Abril a Septembre.

Els idiomes utilitzats són l’anglès i el gaèlic, tot i que sorprenentment el polonès és el segon idioma més parlat a Irlanda. L’experiència en famílies et permetrà practicar la teva comunicació en anglès.

La gastronomia de Dublín destaca pels seus famosos fish and chips, no pots haver estat a la ciutat sense haver-los probat! La beguda insígnia de la ciutat es la cervesa Guinness. Els pubs irlandesos són com màgics monuments històrics, no t’oblidis d’anar-hi amb els amics o la família.

El transport es caracteritza per la conducció a l’esquerra. Et pots moure per la ciutat amb taxi, autobús i tren, tot i que també tens l’opció de moure’t per la ciutat en bicicleta. Si vols saber-ne més sobre el transport públic a Dublín, fes click aquí.

Una curiositat és un lloc inusual que s’ha de descobrir, una esglèsia que anteriorment havia estat un restaurant, i que actualment ha estat convertida en una discoteca, on es realitzen diversos concerts.

 Gaudeix d’una immersió total en la cultura irlandesa

Combina la teva estada amb classes d’aprenentatge de l’anglès, i descobreix la cultura irlandesa amb visites pels indrets més emblemàtics de Dublín: El Castell i els seus jardins, Christchurch Cathedral, el barri de Temple bar, Trinity College, el Museu Nacional d’Història d’Irlanda i la National Gallery Molly Malone…

Explora tots els racons de la ciutat, recórre els carrers i la riquesa cultural que ens brinda. Visita pobles dels voltants, com Dalkey, un poble costaner des d’on s’hi pot apreciar una vista espectacular de la badia de Dublín.

Comparteix moments inolbidables i viu anècdotes que perduraran en el teu record eternament…

Ofertes destacades
Tot inclòs

CANADÀ Junior Toronto-Hamilton (11 – 17 anys)

Programa per aprendre anglès a l’estranger durant l’estiu, amb vols i monitor inclòs, dissenyat per oferir el millor programa d’aprenentatge a la màgica ciutat estudiantil de Toronto – Hamilton (Canadà). Descarrega’t el programa aquí!
Des de2,790€
0
Veure detalls