Els secrets de les “Ministays” a l’estranger

Vols aprendre anglès de veritat en un període de temps reduït? La solució és fàcil, fes un Ministay! Descobreix tots els secrets d’una immersió a l’estranger de curta duració.

Què és una Ministay?

Una estada lingüística a l’estranger per a grups de mínim 15 persones i d’una duració d’entre 5 i 15 dies en qualsevol època de l’any. Les Ministays són programes d’immersió lingüística i cultural, perfectes per a grups, on es busca el màxim contacte amb l’idioma perquè els alumnes puguin desenvolupar les seves habilitats lingüístiques.

Pensades principalment per a grups escolars i entitats culturals, així com també grups d’amics o escoles d’idiomes, serveixen per millorar l’anglès, el francès o l’alemany al mateix temps que es coneix la ciutat o zona de destí, la seva cultura i el seu estil de vida.

El secret dels cursos

Els cursos són ideals per a grups que vulguin millorar el seu nivell i domini de l’anglès, així com també les seves habilitats comunicatives. Des de Valua adaptem el curs a les necessitats, nivell o inquietuds de cada grup.

Des de cursos relacionats amb la cultura i tradicions del país d’acollida (els escriptors a Irlanda, la història a Anglaterra,etc) o dirigits a millorar aspectes concrets de les habilitats d’un idioma o d’una parcel·la professional en concret, així com la preparació d’un CV o preparar-se per a una entrevista de feina.

El secret de les activitats lúdiques

Amb aquestes experiències s’ofereix un contacte total amb la llengua anglesa, posant a disposició dels grups les eines necessàries per a una immersió lingüística i cultural amb professors i monitors nadius, allotjament en famílies d’acollida gestionades sense intermediaris, i visites o excursions amb guies de la zona.

El paper de les activitats lúdiques juga un paper important, ja que van acompanyades d’un ensenyament enfocat a la pràctica constant de l’idioma, convertint-se d’aquesta manera en activitats absolutament crucials per a la millora de l’anglès.

El secret de les famílies

Es recomana escollir programes on hi hagi una immersió total en famílies irlandeses, angleses o franceses segons cada cas. Les famílies d’acollida tenen experiència en allotjar estudiants estrangers, són supervisades en tot moment per la pròpia escola i poden oferir la pensió completa durant tota l’estada. Normalment s’accepten de 2 a 3 estudiants per família, i acostumen a estar situades en barris ben comunicats de les ciutats o prop de l’escola si són localitats més petites.

Totes les famílies disposen dels certificats legals de cada país per a poder acollir estudiants estrangers de totes les edats.

Les Ministays són programes que s’adapten a les necessitats de cada grup i a tot tipus de pressupostos. Així que…

Aprèn anglès en grup alhora que coneixeu un país nou durant l’època de l’any que prefereixis!