Un estiu sense límits de moviment?

Amb l’objectiu de donar als Irlandesos un estiu sense límits de moviment és probable que el govern no anunciï cap altra reducció de les restriccions, més enllà del retorn progressiu de les escoles a principis de març, després que l’equip de salut pública de l’Estat hagi advertit d’un pla per arribar a zero casos de Covid-19.

Les restriccions de nivell 5 es mantindran vigents fins a l’abril amb mesures estrictes fins a principis de maig, de moment s’han esvaït les esperances que es puguin reprendre els esports a l’aire lliure tot i que s’ha fet corre el rumor que es reduirien les restriccions per permetre que la gent es reunís a l’aire lliure.

Irish Times va anunciar que el subcomitè del Consell de Ministres recomanarà que les escoles comencin l’obertura gradual a principis de març, però les restriccions actuals de nivell 5 es mantindran sense canvis.

Amb tot s’espera que aquestes mesures serveixin per obrir l’illa als estrangers a l’estiu i que els programes idiomàtics es puguin fer sense, o amb poques, restriccions.

Creuem els dits!

Font: Irish Times (19/02/2021)

Cursos destacats

IRLANDA Programa Junior Dalkey (12 – 17 anys)

Des de680€
Mínim 2 setmanes
Programa dissenyat per a estudiants d’entre 12 i 17 anys a Dalkey, Dublín. Ofereix el millor programa d’aprenentatge d’anglès.  

IRLANDA Programa Junior Dublín (11 a 17 anys)

Des de775€
Mínim 2 setmanes
Oferim un programa per aprendre anglès per a joves d’entre 11 i 17 anys durant tot l’any.