Com escollir el destí de la teva estada lingüística

No saps com escollir el destí de la teva estada lingüística a l’estranger?

A l’hora de decidir-nos a realitzar un curs d’anglès a l’estranger, ens pasaran pel cap centenars de destins de tot el món.

Cada destí té el seu encant i les seves particularitats que el fan únic i diferent als altres. Així que ens preguntem, quin és el millor destí per a millorar el meu nivell d’anglès?

Què s’ha de tenir en compte a l’hora d’escollir el destí?

Aquí et deixem algunes pautes que et faran més fàcil l’elecció:

  • Assegura’t d’escollir un lloc que t’agradi i en el que et puguis sentir còmode. Prioritza aquells que et criden l’atenció i sobretot que et faci il·lusió conèixer.
  • Escull segons la teva personalitat. Ets inquiet o tranquil? Ets més de ciutat o de poble? Les grans ciutats són zones caracteritzades per l’ambient i la pressa del dia a dia, mentre que els pobles o ciutats petites són més tranquil·les, properes i familiars. Vagis on vagis, sigues tu mateix.
  • Escull un programa formatiu complet que compleixi totes les teves expectatives i que sigui adient a les teves necessitats d’aprenentatge de la llengua estrangera. Escull quelcom que sigui nou i enriquidor per a tu. Que el programa ofereix allotjament en família, apartament o residència també pot ser un paràmetre a tenir en compte.
  • Consulta els serveis que ofereix cada destí. Així com les activitats d’oci, les botigues i supermercats, els allotjaments, entre altres. Encara que no sembli rellevant, és important saber les opcions i la disponibilitat dels serveis que estaran al teu abast.
  • Tingues en compte la bellesa del país. No només es tracta de conèixer un destí en concret, sino també de visitar les zones que l’envolten i altres ciutats properes. Per exemple, si esculls un poble d’Irlanda com Galway, també voldràs o tindràs la possibilitat de visitar Dublín o els Cliff of Moher.

Recorda que és una decisió molt important que no es pot prendre a la lleugera i sense meditació prèvia, tens a la teva disposició un equip d’assessors a Valua Languages que et poden ajudar, i sobretot pensa que…

La decisió final la tens tu!

Destins recomanats