Beneficis de la immersió total a l’estranger

Vols aprendre anglès de veritat? La solució és fàcil, fes un programa d’immersió lingüística!

Descobreix tots els beneficis d’una immersió total a l’estranger i com funciona aquesta forma d’aprenentatge

Vols viure l’anglès des de dins? Atrevéix-te a realitzar una immersió lingüística en anglès. Integra’t i aprèn!

La immersió lingüística té un gran ventall d’avantatges, i va més enllà d’un curs d’idiomes a l’estranger, és una experiència única que et permet viure la llengua al 100% i aprendre l’anglès d’una manera natural.

Què és i perquè escollir una immersió lingüística a l’estranger?

Els cursos d’anglès a l’estranger s’han convertit en una de les activitats més habituals entre joves estudiants. Aprofitar l’estiu per a viatjar i aprendre anglès al mateix temps és una experiència que ens atrau a tots; però no és l’única opció. Les possibilitats cada vegada són més àmplies, i ara la tendència que està més de moda és la immersió lingüística a l’estranger.

Els cursos d’immersió lingüística no estan basats estrictament en classes, sinó que busquen que els alumnes experimentin el dia a dia de la cultura anglesa a través de la pràctica de la llengua, i que convisquin amb ella des de dins, integrant-se dins de la seva comunitat. Pots realitzar una immersió en família, en la que tindràs l’oportunitat de viure durant unes setmanes com a un membre més i podràs sentir-te part de les activitats de la teva família d’acollida. Tota una experiència!

És una forma d’augmentar els coneixements de la llengua, realitzant cursos intensius que combinen l’ensenyament amb la convivència en famílies locals. Durant l’estada, els alumnes realitzen classes amb professionals de la docència natius, conviuran amb persones de diferents nacionalitats, i coneixeran la cultura de primera mà, i el que és més important, milloraran la seva capacitat de comunicació en anglès.

Quins són els seus avantatges?
  • Potencia la seguretat i l’autoestima de l’alumne
  • Incrementa l’habilitat de comunicar-se oralment en anglès
  • Superació de les teves pors al expressar-te en una altre llengua
  • Augmenta les ganes de seguir estudiant l’idioma
  • Fomenta l’autonomia i el creixement personal
  • Et permet disfrutar d’una immersió cultural
  • Convivència amb persones natives
  • Diverteix-te i coneix nous amics

Si vols aprendre anglès, aquests són els avantatges que t’ofereix una immersió lingüística a l’estranger. No t’ho pensis més i aventura’t en aquesta experiència única!

Viu la cultura, les costums, la rutina i convertéixte en un més!