5 visites “imprescindibles” a Londres

Enamora’t de Londres, una ciutat inolbidable i cosmopòlita que brinda cents de llocs per visitar i ofereix un ampli ventall de possibilitats.

Avui ens endinsarem en alguns dels seus racons amb encant que barrejen la tradició amb l’adaptació a les noves tendències. Si viatjes amb un grup d’estudiants a Londres, aquestes són les 5 visites imprescindibles no poden faltar en el vostre viatge de final de curs:

Visita al Museu “Madame Tussauds”

És una de les atraccions turístiques més visitades de Londres, a més de ser un dels museus de cera més famós del món. Et podràs sentir com a un autèntic famós per un dia, mentre poses al costat de Morgan Freeman o et fas un selfie amb la cantant Lady Gaga.

Enlaira’t al “London Eye”

Coneguda com a la gegant Sínia de Londres amb 135 metres d’altura, situada just al centre de la capital anglesa. No només es tracta d’una gran obra d’enginyeria, sinó que també és un lloc ideal per gaudir de les millors vistes panoràmiques de la ciutat des de dalt!

Puja’t a sobre del riu Tàmesis “Tower Bridge”

Sens dubte, el pont és un dels símbols més reconeguts de Londres i un dels més emblemàtics i importants sobre el riu Tàmesis. Experimenta el nou pis de vidre amb vistes panoràmiques des de les elevades pasarel·les i visita l’exposició de la història i el funcionament del sistema d’elevació del pont des de la seva construcció l’any 1976.

Visita a la Torre del Terror “London Tower”

Oficialment el Palau Reial i Fortalesa construït sota el regne de Guillermo I, que durant més de 900 anys va ser sinònim de terror, ja que era on tancàven en precàries condicions a tots els que ofenien al monarca. Al ser un monument carregat d’història i monuments de gran importància, s’ha convertit en una de les visites imprescindibles de Londres.

Acomiada’t amb un Creuer pel riu Tàmesis

Per acabar el viatge, recomanem veure la ciutat de Londres des d’una perspectiva diferent, des de l’aigua! Podràs apreciar tots els monuments més importants situats a la vora del riu, faci el temps que faci. Creièm que és una bona manera d’acomiadar-se, després de les llargues i intenses caminates per la ciutat.

Gaudeix del teu viatge escolar amb les millors vistes assegurades!

Ofertes relacionades

Londres

Des de629€

Londres

Des de534€

Londres

Des de520€