“Micropia” descobreix la vida invisible a Àmsterdam

Canvia el teu punt de vista sobre els microbis a “Micropia” d’Àmsterdam. Aprèn i divertéixte en el primer museu del món dedicat als microbis. 

Una visita a “Micropia” és un viatge a un altre món. Una experiència ideal per a grups d’estudiants que estan cursant assignatures relacionades amb la Ciència i la Biologia. 

Descobreix la biotecnologia en la vida quotidiana

Així doncs, és el primer Museu del món dedicat als microorganismes. I és que estem rodejats de microbis en el nostre dia a dia, els més coneguts són les bacteries i els virus, associats frequentment amb la bruticia i les enfermetats.

Per aquest motiu, el seu objectiu principal és inspirar a joves i a adults, mostrant una relació positiva entre les bacteries i les persones, i en conseqüència, generar un punt de vista més positiu sobre aquests microorganismes, donant a conèixer el seu paper durant el dia a dia i el seu ús per a una millora del nostre futur.

Aquest Museu modern satisfà les ments més inquisitives i científiques, a més d’oferir una introducció divertida a aquesta fascinant temàtica per a grups d’alumnes que visitin la bonica ciutat d’Àmsterdam.

Explora la gran colecció d’exposicions i elements interactius i descobreix el paper cada vegada més important de la biotecnologia, des dels seus usos en medicina i biocombustibles fins en l’alimentació. Podràs descobrir quants microbis viuen dins teu a través d’un escanejat del cos i aprendre sobre els teus fiels microbis, de peus a cap.

Visita “Micropia” i descobreix una nova perspectiva sobre els microbis que et canviarà la manera que tens de veure el món, i fins i tot, de veure’t a tu mateix!

MEET

MICROBES

Ofertes relacionades

Àmsterdam

Des de533€

Àmsterdam

Des de418€