Transport públic a Praga

Viatges en grup a Praga i vols moure’t per la ciutat de la manera més còmode, ràpida i econòmica possible?

Descobreix aquí totes les opcions de transport públic a Praga, les seves característiques i els seus preus

La xarxa de transport públic a Praga és una de les més eficients, la qual et permet arribar a qualsevol lloc de la ciutat en metro, tranmva i autobús. Tota la xarxa comparteix els mateixos tipus de bitllets, i depenent de l’ús i del temps de duracció de la teva estada a la ciutat, pots escollir entre diversos tipus de bitllets.

  • Bitllet senzill: Té una duració de 90 minuts des de la seva validació. Els tickets funcionen a partir de la seva validació, així que no oblidis validar els bitllets a les estacions de metro, tramvia o autobús. El preu d’un bitllet senzill és de 32 corones, i és el més habitual.
  • Ticket limitat: Aquest bitllet permet l’ús dels tramvies i autobusos durant 20 minuts sense possibilitat de transbord. En el metro la duració és de 30 minuts i et permet recórrer un màxim de fins a 5 estacions.

Si viatjeu amb equipatge, serà important que compreu un ticket adicional de 16 corones per a cada maleta que porteu. Les motxiles i bosses de mà no estan considerades com a equipatge.

Descarrega’t el mapa de la xarxa de metro de la ciutat aquí.

També podem trobar abonaments que acostumen a ser més poc utilitzats, tot i que depèn d’on us allotjeu i de la duració de l’estada.

  • Abonament diari: Ús il·limitat del transport públic des de la seva validació durant tot el dia (24 hores). El seu preu és de 110 corones. Recomanat per a grups allotjats fora del centre històric.
  • Abonament de 3 dies: Ús il·limitat del transport públic vigent durant 3 dies consecutius (72 hores). El seu preu és de 310 corones.

Pots fer el canvi de corones a euros aquí.

Per saber-ne més, consulta aquí la web oficial del transport públic d’aquesta històrica ciutat.

Des de Valua et desitjem que gaudeixis del teu viatge. Relaxa’t i mou-te còmodament per la ciutat de Praga!

Vols que te les comprem?

Despreocupa't, nosaltres et comprem les targetes que necessitis.
Ofertes relacionades

Praga – Budapest

Des de527€

Berlín – Praga

Des de485€

Praga

Des de481€