Transport públic a Londres

Viatges en grup a Londres i vols moure’t per la ciutat de la manera més còmode, ràpida i econòmica possible?

Descobreix aquí totes les opcions de transport públic a Londres, les seves característiques i els seus preus

La xarxa de transport públic a Londres es caracteritza per mantenir uns preus força elevats a diferència de la resta de capitals europees.

Descobreix ara com moure’t per la ciutat de Londres i quines són les seves tarifes.

T’ajudem a estalviar diners utilitzant els abonaments de transport públic a la capital britànica. El preu d’un bitllet senzill és de £4,80 a £6,00 per cada viatge segons el trajecte recorregut. Per tant, resulta més rentable comprar un abonament diari que dos bitllets simples.

Quins són els abonaments més utilitzats?

  • Travel Card: Targeta de viatges il·limitada per a tots els mitjans de transport públic durant un temps determinat, és la opció més còmode. Les targetes diàries suposen un cost que oscil·la entre £12,70-£18,80, i les targetes de 7 dies suposen un cost que oscil·la entre £32,10-£62,30, depenent de les zones.
  • Targeta Oyster: Targeta magnètica que simplifica els pagaments en els mitjans de transport públic. Són targetes amb un import màxim diari de £11,80 per a metro. D’altra banda, el cost màxim per autobusos i tranvía diari és de £4,40, i el de 7 dies de £19,90.

Quina em convé escollir?

  • Si el viatge és de 3 dies o menys, la millor opció és recórrer al sistema de pagament per ús, donat a que el límit diari és el cost que tindria la Travelcard, equivalent a 6,50£.
  • Per a estancies de més de 4 dies, recomanem comprar la Travelcard de 7 dies, ja que el cost és menor que el de comprar 4 dies per separat.

Descarrega’t el mapa de la xarxa de metro de la ciutat aquí.

Per saber-ne més, consulta aquí la web oficial del Underground d’aquesta històrica ciutat.

Des de Valua et desitjem que gaudeixis del teu viatge. Relaxa’t i mou-te còmodament per la ciutat de Londres!

Vols que te les comprem?

Despreocupa't, nosaltres et comprem les targetes que necessitis.
Ofertes relacionades

Londres

Des de629€

Londres

Des de534€

Londres

Des de520€