Toscana

0
OFERTA
Des de533€480€
OFERTA
Des de533€480€
Nom*
Email*
Telèfon
La teva consulta*

Save To Wish List
361
Duració: 5 dies
Vàlid fins: 14/02
Anada: Avió
Tornada: Avió
Places: 50
Temps disponible
Detalls

Un recorregut pels verds camps de la bella Toscana, terres plenes de poblets autèntics i grans ciutats medievals. Hi trobarem famoses localitats com Florencia o Pisa i la seva peculiar torre, les fortificacions de Volterra i San Gimignano o boniques places com les de Lucca o Siena.

 • Una de les ciutats més visitades del món
 • Gran bellesa arquitectònica
 • Museus i Catedrals d'importància mundial

Què inclou l'oferta?

 • Assistència en viatge + Responsabilitat Civil
 • Allotjament al centre de la ciutat
 • Règim de mitja pensió
 • Professors acompanyants gratuïts
 • Trasllats en autobús
 • Vols d'anada i de tornada
 • Maleta facturada
 • Places limitades a preu tancat

Què no inclou l'oferta?

 • Taxes turístiques
 • Anul·lació Individual + anul·lació grupal per causa major: suplement de 15,00 € per persona.
Itinerari

Dia 1AEROPORT D’ORIGEN – AEROPORT DE DESTÍ (TOSCANA) – PISA – FLORÈNCIA

Matí
Trobada a l’aeroport d’origen per realitzar els tràmits d’embarcament.
Sortida en vol direcció Itàlia.

Tarda
– Camp dels Miracles (Pisa):
Situada a la vora del riu Arno, antiga república marítima. El conjunt de monuments del Camp dels Miracles , destaca el Duomo, el Baptisteri, el Cementiri Monumental i del Campanar, conegut també com Torre Inclinada. La inclinació del campanar, deguda a un enfonsament del terreny , l’ha fet famós a tot el món a més de símbol de la ciutat.

Check-in a l’allotjament.

Dia 2FLORÈNCIA

Matí
– Visitarem Florència monumental:
La Plaça del Duomo amb la sumptuosa cúpula de Brunelleschi, el Baptisteri de San Giovanni i el campanar de Giotto. Continuarem amb la Plaça de la Signoria i les seves escultures situades a la “Loggia”. Caminarem fins arribar al Ponte Vecchio i al barri de Otrarno, fins arribar a la plaça dominada pel Palau Pitti i els Jardins de Bóboli (antiga residència de la família Medici).

Tarda
– Santa Croce i el piazale Michelagello:
Començarem la visita a la Plaça de Santa Croce on trobem l’esglèsia de Santa Croce, conegut com el temple de les glòries itàliques, ja que hi trobem els sepulcres del “Italians il·lustres”: Miquel Àngel, Galileo, Maquiavel, Gentile o Rossini. A l’altre banda del riu Arno trobem el piazzle Michelangelo, des d’on podem contemplar una de les més belles vistes de la ciutat de Florència.

Dia 3FLORÈNCIA

Matí
– Visitarem els museus de Florència:
Visitarem els dos museus més importants de la ciutat; la Galeria dels Uffizzi i la Galleria de l’Acadèmia, on podrem gaudir d’obres d’art úniques al món, com el David de Miquel Àngel.

Tarda
– Mercats i curiositats de Florència:
Visitarem els mercats mes típics de Florència: “San Lorenzo”, “Mercato Centrale” i la “Loggia del Mercato Nuovo”, on trobem la famosa “Fontana del Porcellino”.

Dia 4FÀBRICA DUCATI - BOLONYA

Matí
– Visita a la Fàbrica Ducati:
La marca Ducati és una de les històriques d’Itàlia des del 1926. Tindrem l’oportunitat de visitar el museu i la fabrica, on podrem veure el sistema de producció de les motocicletes.

Tarda
– Visita la ciutat de Bolonya:
Bolonya acull la universitat mes antiga del món, la qual data de l’any 1088. Amb els seus característics pòrtics, i torres de l’edat mitjana. Començarem la visita a la plaça major on hi trobem la Basílica de San Petronio i els palaus Podesta, Notai i Banchi. Just al costat trobem la plaça i la font de Neptú, molt a prop trobem les dues torres medievals “Due Torri”. Bolonya es una ciutat universitària, pels seus carrers, carrerons, pòrtics i als innumerables cafès, locals i restaurants s’hi respira un aire juvenil.

Dia 5FLORÈNCIA – SAN GIMIGNIANO – SIENA – AEROPORT D'ORIGEN

Matí
Últimes visites a la ciutat de Florència.
Sortirem en autocar direcció San Gimigniano, seguidament visitarem Siena.

– Visitarem San Gimigniano:
Una increïble vila emmurallada d’origen medieval, coneguda per les seves torres. Se’n conserven prop de 15 de les 72 torres originals que s’han convertit en el seu símbol internacional.

– Visitarem Siena:
Al centre històric trobarem la Plaça del Campo de l’edat mitjana, amb forma de petxina és l’escenari de la famosa carrera del Palio. Molt a prop veurem el seu Duomo, obra mestre del gòtic Italià!

Tarda
Retorn en avió a l’aeroport d’origen.
Fi dels nostres serveis.

Mapa

Fotos
Vull compartir-ho