Split

0
Preu
Des de548€
Preu
Des de548€
Nom*
Email*
Telèfon
La teva consulta*

Save To Wish List
260
Duració: 5 dies
Anada: Avió
Tornada: Avió
Detalls

Atreveix-te a descobrir el paradís de Split, de lo clàssic a lo modern, que en els darrers anys s’ha convertit en un important centre cultural.

  • 18 parc naturals i nacionals
  • 6 destinacions declarades Patrimoni de la Humanitat
  • Ecoturisme sostenible

Assegurances

  • Assistència en viatge + Responsabilitat Civil: Inclosa al pressupost.
  • Anul·lació Individual Plus: suplement de 15,00 € per persona.
Itinerari

Dia 1PUNT D'ORIGEN - SPLIT

Matí
Trobada a l’escola sortida en bus direcció l’aeroport de Barcelona.

Sortida del vol direcció Aeroport de Barcelona.

Arribada a l’areoport de Split, trobada amb el autocar i el guia acompanyat i trasllat al centre de la ciutat.

Dinar no inclós

Tarda
Visita guiada a la part antiga de la ciutat de Split.

Explorarem el casc antic de la ciutat de Split, ciutat amb més de 1700 anys d’història i cultura única. Començarem la visita en el Palau de Dioclecià, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, és una residencia imperial fortificada construïda per l’emperador Dioclecià. En el palau, trobarem unes ruïnes romanes que es consideren de las més impressionants del món. Actualment, unes 3.000 persones viuen dins d’aquestes muralles.

Malgrat haver-se construït en l’Edat Mitjana, aquests edificis mostren elements típics de l’època romana, com les columnes. Busca les esfinxs de pedra que Dioclecià va importar d’Egipte. Finalment, passarem pel peristil, una plaça central a l’aire lliure que proporcionava accés a les estances de Dioclecià. A l’est de la plaça es troba la catedral de Sant Duje, que en el seu moment va servir de mausoleu i allí van reposar les restes de Dioclecià. Al cap d’un temps, la van convertir en una església.

Trasllat al hotel, check in, sopar i allotjament.

Dia 2SPLIT – SIBENIK – PARC NACIONAL DE KRKA - SPLIT

Tot el dia
Esmorzar al hotel i sortida amb autocar i guia acompanyant en direcció el parc nacional de Krka.

Visita ciutat de Sibenik

Pararem a visitar la ciutat de Sibenik, lloc històric, fundat fa més de mil anys. El monument més important és la catedral d’estil gòtic-renaixentista de St.Jacob, inclòs en la llista de Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 2001. Després que visiten la ciutat de Sibenik, el nostre viatge continua a través de la regió interior de la Riviera Sibenik a les famoses cataractes de Krka.

Visita al Parc nacional de Krka

Uns dels Parcs Nacionals més bonics de Croàcia, es el Parc Nacional de Krka.

Aquesta zona és famosa per nombrosos llacs i cascades al llarg del riu Krka. El Parc Nacional de Krka és un frondós paisatge solcat pel riu Krka, rierols, salts d’aigua, cataractes i els seus set llacs. A més de la bellesa natural, es poden visitar monuments culturals i històrics. El riu Krka té set cascades on podrem gaudir de la seva bellesa i nedar en les seves aigües cristal·lines. Mentre caminem pels senders de fusta, el nostre guia ens anirà explicant tots els detalles sobre aquest preciós parc natural.

Retorn al hotel, sopar i allotjament

Dia 3SPLIT – MOSTAR - SPLIT

Tot el dia
Esmorzar i sortida amb autocar i guia acompayant a Mostar (Bosnia Hercegovina).

Visita a la part antiga de la ciutat, (visites lliures) reconstruïda després de la guerra i declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Mostar és la segona ciutat de Bòsnia, i malauradament és coneguda al món sencer per ser part de l’escenari en el qual va tenir lloc una de les últimes guerres d’Europa. El seu pont, el Stari Most, s’ha convertit en el símbol d’aquella guerra, en ser destruït i posteriorment reconstruït. Visitar aquesta ciutat suposa una gran classe d’història. Però és que a més del pont, Mostar té moltes altres coses per veure ….

Stari Mostar (entrada lliure)

És sens dubte l’emblema de la ciutat de Mostar. La seva construcció va ser encarregada pel Sultán d’Istanbul, i el que més crida l’atenció és l’angle del seu arc, les tècniques de construcció que es van utilitzar per aconseguir-ho i la bellesa de la pedra. Amb el temps, el pont va ser carregant-se de simbologia ja que era considerat un element d’unió entre Orient i Occident. El 1992 Mostar, igual que moltes altres ciutats bosnianes, va patir els bombardejos de l’exèrcit serbi i tot allò va derivar en una guerra ètnica i fratricida entre catòlics croats i bosnians islàmics. Finalment els croats van trobar un punt feble en el pont, diuen que van rebre una alenada, i després de diversos trets el van enderrocar i amb ell tot un símbol de la ciutat de les arrels culturals de la població. El 2001 es va iniciar la reconstrucció que va acabar amb la seva inauguració el 2004 sota la col·laboració de la UNESCO. A la llibreria que es troba al costat del pont s’exposa un documental sobre la història d’aquest pont.

Bazar de Kujundziluk (entrada lliure)

Recorrent la riba est del riu Neretva es troba el barri musulmà i potser la zona amb més encant de la ciutat, als voltants del Stari Most. Allà, un munt de llocs i comerços a manera de basar àrab ofereixen souvenirs i dolços típics.

Torres Helebija i Tara

Aquestes torres germanes flanquegen el Stari Most a banda i banda. La primera, utilitzada com masmorra en època otomana és avui part d’un museu sobre la història de la ciutat i la construcció del pont i en la segona es pot visitar una exposició fotogràfica sobre la guerra que va destruir gran part dels Balcans.

Retorn al hotel, sopar i allotjament

Dia 4SPLIT – CAVERNA BLAVA + SIS ILLES - SPLIT

Tot el dia
Visita caverna blava + sis illes

08:00 Sortida amb el guia acompanyant cap al vaixell direcció Caverna Blava.

Agafarem el vaixell i ens posarem en marxa per anar a les illes més boniques de Croàcia! Arribarem a l’illa de Bisevo, al costat trobem la caverna blava. Visitarem la cova, un espectacle visual del que podrem formar part quan ens endinsem en ella. Aquesta caverna, es una petita extensió de roca en la que no habita ningú, es va començar a explotar en 1884 i es va descobrir que la petita cavitat es va formar per les ones que van anar erosionant la pedra calcària.

Continuarem la navegació per les aigües cristal·lines i tranquil·les i arribarem a la baia de Stiniva. La baia de Stiniva, es una de les millors platges d’Europa i aprofitarem per nedar o fer snorkel. La següent illa que visitarem ser l’Illa de Ravnik, coneguda per posseir la gruta verda, caracteritzada per la fissura a la part alta per on passa la llum i deixa marques en l’aigua. La cova es amplia, i la profunditat varia de 3 a 5 metres, pel qual entrarem dins amb el vaixell i podrem nedar o gaudir de les vistes. Continuarem la nostra navegació en l’illa Budikovac, coneguda per la platja Llacuna blava. Arribarem a la baia de Palmizana i aprofitarem per esmorzar gaudint del preciós paisatge que ens envolta.

Acabarem la nostra visita a la ciutat de l’illa de Hvar, on veurem un dels ports més bonics del món. Tindrem temps lliure per explorar la ciutat pel nostre compte.

Tornada cap a Split.

Retorn al hotel, sopar i allotjament

Dia 5SPLIT - BARCELONA

Tot el dia
Esmorzar inclòs.

Farem el Check out i les últimes visites i compres per la ciutat.

Trasllat cap a l’aeroport

Arribada a l’aeroport de Split.

Sortida del vol direcció Barcelona.

Arribada a l’aeroport de Barcelona

Trasllat amb bus des de l’aeroport de Barcelona a l ‘escola.

Arribada a l’escola i fi dels nostres serveis.

Mapa

Fotos
Vull compartir-ho