Roma

0
OFERTA
Des de433€389€
OFERTA
Des de433€389€
Nom*
Email*
Telèfon
La teva consulta*

Save To Wish List
425
Duració: 5 dies
Vàlid fins: 14/02
Anada: Avió
Tornada: Vaixell
Places: 50
Temps disponible
Detalls

Roma és la ciutat mil·lenària que ens robarà el cor i que, com a mínim, un cop a la vida s’ha de visitar. És una ciutat on es camina, i molt! La millor forma de conèixer-la és doncs, trepitjant els seus adoquins, recorrent les seves places i deixant que la imaginació ens transporti  a un Coliseu on hi transcorrien batalles navals o a una capella Sixtina on Miquel Àngel va crear la seva immortal obra d’art.

 • Monuments històrics d’importància mundial
 • Gran bellesa arquitectònica
 • Una de les ciutats més grans d'Europa

Què inclou l'oferta?

 • Assistència en viatge + Responsabilitat Civil
 • Allotjament al centre de la ciutat
 • Règim de mitja pensió
 • Professors acompanyants gratuïts
 • Museus i Monuments d'importància mundial
 • Mes de 50 monuments declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO
 • Necessari calçat molt còmode

Què no inclou l'oferta?

 • Taxes turístiques
 • Anul·lació Individual + anul·lació grupal per causa major: suplement de 15,00 € per persona.
Itinerari

Dia 1AEROPORT D'ORIGEN - AEROPORT DE ROMA – ROMA

Matí
Trobada a l’aeroport per tal de realitzar els tràmits d’embarcament.
Sortida del vol amb destinació Roma. Arribada i trasllat en autocar a l’allotjament.

Tarda
Primera presa de contacte amb la ciutat i passeig per la piazza Navona amb els seus cafès, bars i gelateries, castell de San Angello, via Conciliazione…
Sopar inclòs.

Dia 2ROMA ANTIGA - ROMA BARROCA

Matí
Esmorzar inclòs.
Visitarem Roma antiga. Començarem per l’imponent Coliseu i el Fòrum Romà: símbol del poder a la Roma clàssica, on transcorria tota la vida pública i política. Seguirem fins a la Plaça del Campidoglio, dissenyada per Miguel Angel. Acabarem la nostra visita a la Piazza Venezia, on visitarem la columna Trajana amb el seu famós relleu.
Dinar lliure no inclòs.

Tarda
Passejarem pel centre de Roma. Començarem la visita per la Plaça Farnese, i d’aquí fins al Campo dei Fiori i la Piazza Navona. Al costat d’aquesta plaça trobem el Panteó d’Agripa!

Seguirem fins a la via del Corso, passant per la Piazza de la Colonna. A l’altre costat del Corso trobem la Fontana de Trevi, la més famosa de les fonts de Roma. Seguint el nostre recorregut, arribarem a la Piazza Spagna. Si ens queda temps recomanem acostar-se fins la Piazza del Popolo i pujar fins al mirador del Pinchio.
Sopar inclòs.

Dia 3ROMA LUNGOTEVERE - MONTI

Matí
Esmorzar inclòs.
Visita Roma Lungo Tevere:
Començarem la nostra visita pel Campo Dei Fiori, ple de paradetes de productes gastronòmics. Farem una passejada pel carrer Giubonari i via Pellegrino, on trobarem la més autèntica moda italiana. Podrem contemplar el magnífic Palau Farnesse i d’altres increíbles palaus al costat mateix del Tíber. Seguirem el riu Tíber per arribar a l’església de Santa Maria in Cosmedin, que acull la famosa “Bocca della Verità” al costat el Circ Màxim.

Tarda
Barri dei Monti
En el barri del Monti trobarem botigues i tallers d’antiguitats, orfebreries i dues basíliques amb un encant peculiar, Santa Maria Maggiore i Sant Pietro in Vincoli, la cual acull l’estàtua del Moisès de Miquel Àngel. Un barri amb personalitat i de moda entre els joves de la ciutat.

Dia 4CIUTAT DEL VATICÀ – TRASTEVERE – PORT DE CIVITTAVECCHIA

Matí
Al matí farem una visita a la Ciutat del Vaticà.
Opcionalment podem visitar els museus Vaticans i la Capella Sixtina. Tot seguit, baixarem a la la Basílica de Sant Pere on podrem contemplar la Pietat de Michell Angello, el Baldaquí de Sant Pere i la omnipresent cúpula, també de Michell Angello. Sortint, la majestuosa plaça de Sant Pere amb 284 columnes, no ens deixarà indeferents.
Dinar lliure no inclòs.

Tarda
Visitarem Roma Trastevere.
Passejarem pel barri del Trastevere. Barri popular de Roma amb petits i laberíntics carrerons de l’època medieval. Creuarem el riu Tíber i arribarem a l’isola Tiberina situada al bell mig del riu Tíber.
Trasllat en autocar fins al port de Civitavecchia.
Sortida en el vaixell, navegació.

Dia 5PUNT D'ORIGEN

Tarda
Arribada al port d’origen de Barcelona.
Fi dels nostres serveis.

Mapa
Fotos
Vull compartir-ho