“Prague” la ciutat més bonica d’Europa?

Coneguda com “la ciutat daurada”, la capital de la República Txeca és qualificada per molts escriptors i viatgers com a mítica, màgica i fabulosa.

El seu paisatge urbà ha inspirat des de contes de fades al món surrealista de Frank Kafka, des de la poesía de Rilke al opressiu realisme de Milan Kundera.

La llista de pel·lícules rodades en els seus extraordinaris escenaris és tant extensa que Praga s’ha arribat a conèixer amb el sobrenom de la ciutat del cine europeu.

La fascinant regió de Bohemia està situada just en el centre d’Europa, on van conviure durant segles en els seus barris el món alemán i eslau, i a la veagada, Orient i Occident, entre catòlics, protestants i jueus.

Els vaivens de la història van aixecar a la ciutat fins a fer-la la capital del Imperi, i després la van reduir a una petita ciutat perifèrica. Va resorgir amb forces a finals del segle XVIII per tornar-se a submergir en una atmosfera gris després de la II Guerra Mundial.

En les últimes dècades ha recuperat tota la seva força i bellesa, i s’ha convertit en un dels destins més visitats d’Europa.

I així és com la coneixem fins ara, una ciutat rica en història i plena de bellesa!

Ofertes relacionades

Praga – Budapest

Des de527€

Berlín – Praga

Des de485€

Praga

Des de481€