Museus i monuments a Praga

Coneguda com “la ciutat daurada”, la capital de la República Txeca és qualificada per molts escriptors i viatgers com a mítica, màgica i fabulosa.

Aquí us deixem alguns dels muesus i monuments que us recomanem visitar durant la vostra estada en grup escolar.

Visita als Monuments Jueus de Praga

Es va crear durant la Segona Guerra Mundial, on es recullen més de 40 mil peçes i objectes tradicionals i d’us quotidià, així com també un homenatge a les víctimes de l’Holocaust, en un Memorial que alberga els noms de totes les víctimes que vàren ser exterminades durant el règim nazi.

Així doncs, la visita inclou les 6 sinagigues i el cementiri.

El museu jueu està conformat per diversos edificis, alguns d’ells són:

  • Galerie Roberta Guttmanna: Lloc de celebració d’exposicions temporals de caire jueu.
  • Sinagoga de Klaus: Exposició permanent sobre les tradicions i les costums dels jueus relacionades amb el món de les sinagoges i la vida quotidiana de les famílies.
  • Sinagoga de Maisel: Exposició de la història dels jueus a Bohemia i Moravia.
  • Sinagoga Espanyola: Colecció d’objectes de plata i exposició dedicada a la història de la comunitat jueva en terres txeques durant els segles XIX i XX.
  • Antic cementiri Jueu: El cementiri es va fundar durant la primera meitat del segle XV. Aquí descansen una sèrie de personatges importants.
Visita a l’Esglèsia de Sant Nicolàs 

La Basilica di San Nicola es troba a Bari, i es una basílica emblemàtica a la capital de Puglia i en tota Itàlia. Aquesta està dedicada i es on descansa la figura de Papa Noel.

Visita Praga des d’una perspectiva diferent 

A més, us recomanem un creuer on pujaràs a bord d’un barco durant una h pel riu de Vltava.

Podràs gaudir de les vistes de Praga i els seus principals llocs d’interès des del riu. Maravella’t dels monuments com el Castell de Pragada i el Pont de Carles mentre escoltes la seva història.

Visita una ciutat rica en història i plena de bellesa!

Ofertes relacionades

Praga – Budapest

Des de527€

Berlín – Praga

Des de485€

Praga

Des de481€