Moana ECO Surf House

Des de Valua ja fa molt de temps que apostem per encarar la nostra oferta cap al Turisme Regeneratiu i sostenible. Aportem el nostre granet de sorra a millorar el nostre entorn. Per aquest motiu vam decidir formar part del prestigiós segell Biosphere Tourism, certificació de sostenibilitat turística de reconeixement internacional.

Biosphere desenvolupa certificacions per garantir el compliment de requisits i principis de sostenibilitat i millora continuada, a través d’un sistema privat de certificació voluntària i independent on s’han sumat desenes de destins turístics (Pirineu i Terres de Lleida, Tossa de Mar, Vilafranca del Penedès, Regió Turística de Northern Bristish Columbia, etc.) i agències del sector.

Per aquest motiu tenim un acord de col·laboració amb Moana Eco Surf House a Euskadi. Un nou concepte d’allotjament on podem gaudir de la naturalesa alhora que d’una comoditat excel·lent. Situat a només 400 metres de la platja compta amb unes instal·lacions úniques enmig d’un entorn espectacular que ens permet fer activitats com el Surf, skate, senderisme o visites a Bilbao amb l’espectacular Guggenheim o San Juan de Gaztelugatxe o el Castell de Butron. Les instal·lacions compten amb un Spa, un Domo geodèsic, més de 2.000 m2 de jardí, grans terrasses interiors i exteriors.

La seva aposta pel futur ecològic es evident: tota la construcció és de disseny modern, feta de fusta extreta de boscos sostenibles del País Basc i amb la màxima qualitat aïllant. Hi ha la zona enjardinada amb més de 60 arbres, plaques solars, carregadors per a cotxes elèctrics, recollida d’aigües pluvials i aïllament tèrmic i acústic. Fan ús reduït de plàstics i paper, reciclatge i la cuina, a part d’oferir menjars exquisits, tenen opcions vegetarianes i veganes!

Son moltes les opcions que proporciona l’entorn de la costa Biscaïna i el Moana Eco, a una passejada agradable de la platja i a 300 metres d’una parada del Metro de Bilbao. Però el millor regal que et brinda el Moana és la seva gent, sentir-te acollit com un més de la seva família des del primer moment.

Fotos
Ofertes relacionades

Euskadi

Des de327€
0

Euskadi

Des de357€
0