L’AVE “low cost”

L’AVE d’alta velocitat de Renfe de baix cost ja té nom i data

Us desvelem un dels misteris en el futur del transport públic en tren a Espanya. L’AVE low cost de Renfe es dirà AVLO i lluirà el morat com a color principal.

Què el fa únic?

Es tracta d’un servei d’alta qualitat a un preu reduït, que no només s’enfoca en viatges de negocis, sino també en viatges en grup per a joves i famílies.

Aquest tindrà un 20% més de places que els tiens habituals, i no comptarà amb classe preferent ni cafeteria. Així doncs, comptarà amb un total de 438 plaçes únicament de classe turista. Tot i així, hi haurà màquines expendedores de begudes i aliments.

Quan es posarà en marxa?

Es preveu que comenci a operar el proper 6 d’Abril (Setmana Santa), i que es venguin els primers bitllets de tren al durant el mes de Gener de 2020.

On operarà?

L’AVE començarà a prestar serveis a la línia de Madrid-Zaragoza-Barcelona, on es movilitza la major part de viatgers del país, la major competència de l’avió.

Quin serà el cost dels bitllets?

Des del Govern es va informar de que els bitllets costaran menys un cop es liberalizi el sector al 2020, l’objectiu és que el bitllet tingui un cost que oscil·li entre 10-60€. Tot i que els preus dels nous bitllets es senyalaran durant els próxims dies.

Des de Valua ja estem preparats per organitzar el viatge en grup amb AVLO!