Florència sense gluten

Ets celíac o viatges amb algú que ho és? Aquí trobaràs els millors restaurants, pastisseries i gelateries a Florència Gluten Free!

Restaurant Quinoa

Combinació de la gastronomía de la Toscana amb un toc oriental

Aquest és el tipus de restaurant amb el que tots els celíacs somien, un lloc en el que poder menjar sense preocupacions i restriccions, un local 100% sense gluten. Si voleu gaudir d’un menú variat, aquest és el vostre restaurant.  Veure a Google Maps.

Pizzeria la Capanna 

Pizzes sense gluten

Pizzeria que ofereix una carta sense gluten, i que a més estava avalat per l’Associació Italiana de la Celiaquía. Veure a Google Maps.

Mister Pizza

Les pizzes més ben valorades pels residents

És una de les pizzeries preferides dels habitants de Florència, que ofereix opcions sense gluten, totalment segures. És ràpid i barat, i ofereix també pizzes per emportar mentres visites la ciutat. Veure a Google Maps.

Ciro and Sons

Més de 70 anys de cuina italiana

Es tracta d’una pizzeria-restaurant situat en ple centre i amb una crítica molt bona. Les valoracions en relació qualitat-preu són bones. Veure a Google Maps.

Starbene

Pastisseria ideal pels més dolços

Pastisseria/Panaderia que pots trobar en diversos llocs de la ciutat. Fabriquen tot tipus de productes dolços i salats sense gluten, de bona qualitat i a un bon preu. Veure a Google Maps.

Gelateria de Medici

Gelateria en la que disposen d’una amplia varietat de gelats sense gluten, a un preu més baix que les gelateries Grom (gelateries per excel·lència d’Itàlia 100% sense gluten). Veure a Google Maps.

Ara toca gaudir del viatge sense gluten!

Podeu visitar la pàgina oficial de l‘Associació Italiana de la CeliaquíaDes de Valua esperem que gaudiu del viatge a Roma!