Explora la ciutat de Dublín

Tot el què necessites saber pel teu viatge a Dublín

Et brindem tota la informació que necesites saber abans d’endinsar-te en la teva nova aventura a Irlanda, a la ciutat de les portes de mil i un colors.

Gaudeix d’uns dies d’immersió lingüística i cultural a la capital d’Irlanda, a Dublín, una ciutat rica en història, i reconeguda pel seu ambient acollidor, capaç de captivar als seus visitants amb una barreja de tradicions gaèliques i d’una constant adaptació al món modern. Combina un animat centre històric amb un ambient juvenil, i esdevé en una ciutat seductora per a tot tipus d’estudiant.

L’estil de vida a Dublín és elevat, i en conseqüència, el cost de vida és alt, ja que Irlanda és considerat un dels països més cars d’Europa. La moneda utilizada és l’euro.

El clima és oceànic, i la ciutat està classificada com a una de les ciutats més plujoses d’Europa. El temps ideal per a la teva estada lingüística és d’Abril a Septembre.

Els idiomes utilitzats són l’anglès i el gaèlic, tot i que sorprenentment el polonès és el segon idioma més parlat a Irlanda. L’experiència en famílies et permetrà practicar la teva comunicació en anglès.

La gastronomia de Dublín destaca pels seus famosos fish and chips, no pots haver estat a la ciutat sense haver-los probat! La beguda insígnia de la ciutat es la cervesa Guinness. Els pubs irlandesos són com màgics monuments històrics, no t’oblidis d’anar-hi amb els amics o la família.

El transport es caracteritza per la conducció a l’esquerra. Et pots moure per la ciutat amb taxi, autobús i tren, tot i que també tens l’opció de moure’t per la ciutat en bicicleta. Si vols saber-ne més sobre el transport públic a Dublín, fes click aquí.

Una curiositat és un lloc inusual que s’ha de descobrir, una esglèsia que anteriorment havia estat un restaurant, i que actualment ha estat convertida en una discoteca, on es realitzen diversos concerts.

 Gaudeix d’una immersió total en la cultura irlandesa

Descobreix la cultura irlandesa amb visites pels indrets més emblemàtics de Dublín: El Castell i els seus jardins, Christchurch Cathedral, el barri de Temple bar, Trinity College, el Museu Nacional d’Història d’Irlanda i la National Gallery Molly Malone…

Explora tots els racons de la ciutat, recórre els carrers i la riquesa cultural que ens brinda. Visita pobles dels voltants, com Dalkey, un poble costaner des d’on s’hi pot apreciar una vista espectacular de la badia de Dublín.

Comparteix moments inolbidables i viu anècdotes que perduraran en el teu record eternament…