Evita les cues dels museus d’Europa

Les cues de turistes són una imatge habitual en totes les ciutats del món

No hi ha res més molest que arribar a la porta d’un museu i trobar-se amb una llarga cua de persones esperant a poder visitar-lo, la qual cosa suposa un temps de viatge “perdut”, sobretot quan hi ha molt per veure i per fer, i més encara si viatges en grup.

Ara bé, hi ha una manera molt simple d’evitar aquesta imatge tant habitual, comprant les entrades amb antel·lació a través de les pàgines web de cada lloc, pot ser que no ens hi estalviem diners, però val la pena.

Uno de los museos más grandes e importantes del mundo que abrió las puertas en 1793. Per tal d’evitar les cues de turistes, es poden comprar les entrades a través de la seva pàgina web, tot i que hauràs d’esperar a passar els controls de seguretat que poden tardar uns minuts. Descarrega’t el mapa del museu aquí.

Una de les visites obligades a Roma. Les seves principals atraccions són la Basílica de San Pedro, de visita gratuïta. La cua de l’entrada es forma des de primera hora del matí i l’aforment és limitat, així que comprar l’entrada online és el més habitual. Descarrega’t el mapa del museu aquí.

Una de les atraccions turístiques preferida pels turistes que visiten la ciutat, més de dos millons a l’any, per la qual cosa el temps d’espera en taquilla es pot prolongar considerablement i és una bona idea comprar les entrades de manera anticipada online. Descarrega’t el mapa de la Torre aquí.

Es tracta d’una de les majors pinacoteques i museus d’antiguitats del món, a més de ser un palau-museu amb estades espectaculars. El nombre de visitants supera els quatre milions a l’any, així doncs, per evitar l’espera, lo ideal és reservar els tiquets a la web. Descarrega’t el mapa interactiu.

La seva obra estrella és El Guernica de Pablo Picasso. Les seves exposicions van ser vistes per quasi quatre milions de persones l’any passat, així que és d’esperar trobar cues a l’entrada, pots adquirir els tiquets a través de la seva web per evitar les esperes innecessàries. Descarrega’t el mapa aquí.

Aquest museu es troba ubicat al Barri dels Museus, i alberga gran part de l’obra del pintor Vincent Van Gogh. El pintor va morir amb 37 anys sense haver venut un quadre, i ara el seu museu rep més de dos milions de visites anuals, creant-se llargues files entre els que no han comprat la seva entrada anticipada.

Sabies que el “Big Data” acaba amb les cues dels museus?

L’anàlisi de les dades massives en alguns llocs turístics contribueix a gestionar tant l’afluència de persones com el tràfic de vehícles per a disminuir la contaminació ambiental.

I ara a gaudir del teu viatge en grup sense cues!

Font: La Vanguardia