“Educational Tours” a la ciutat de Londres

El Tour pel centre financer de Londres, el tour més enriquidor per a grups d’estudiants.

“Educational Finance Tour”

L’inici del Tour, de 2h de durada, és a l’estació de metro de St. Paul, a l’històric carrer de Panyer. Durant el Tour, es coneixeran els orígens del Centre Financer de Londres, i de fet, la primera borsa de valors del món. El guia conduirà al grup fins a la zona coneguda com a “The City”; una ciutat que viu dins de la capital.

Aquí podreu veure llocs com la Borsa de Londres, Guildhall, el Banc d’Anglaterra, Lloyds, Rothschild’s, i molts altres. El Tour acabarà a l’Agència d’assegurances més antiga del món, Willis, molt aprop de la Bank i la Liverpool Street Stations.

Es parlarà tant del present com del futur de Londres com a Centre Financer al costat de Hong Kong, New York i Singapore, buscant la interacció amb els alumnes per debatre sobre temes d’actualitat que faran el Tour molt més interessant.

Els alumnes podran viure l’experiència d’un Workshop a la Borsa de Londres, que té una durada que oscil·la entre els 90 i els 120 minuts.

Durant la pràctica, acompanyats d’un expert, els alumnes rebran un pressupost per invertir en accions i hauran de demostrar les seves habilitats després de rebre informacions i la publicació de diverses notícies.

Els alumnes han de decidir on i com invertir i quines accions comprar o vendre en cada moment. Una oportunitat per rebre els fonaments bàsics del comerç de la mà d’un expert amb experiència a societats com Morgan Stanley, entre altres, i que actualment forma part del Comitè de Control Econòmic i Monetari del Parlament Europeu.

Per a veure més Tours educacionals fes clic aquí.

Des de Valua et desitjem que gaudeixis del teu viatge!

T'ho gestionem?

Despreocupa't, nosaltres et gestionem els tours que necessitis.
Ofertes relacionades

Londres

Des de629€

Londres

Des de534€

Londres

Des de520€