Com explorar la ciutat de Londres

Com explorar la ciutat de Londres de forma (gairebé) gratuïta

Del Museu de Londres a l’hospital més artístic de la ciutat passant pel mirador One New Change i Sky Garden. Aquests són alguns dels llocs on exprimir de forma ‘low cost’ aquest racó de la capital anglesa.

En els seus escassos 2,5 quilòmetres quadrats, la ciutat de Londres concentra més diners i riquesa que en tota la resta de la Gran Bretanya. A més, ofereix la possibilitat d’explorar els seus nombrosos tresors de forma totalment gratuïta a qualsevol viatger que senti curiositat per coneixe’ls.

La ciutat conserva encara moltes meravelles de totes les èpoques que esperen ser descobertes. A continuació, et proposem deu llocs irresistibles per a visitar.

 • Museu de Londres: Envoltat d’un dels trams millor conservats de les muralles romanes, el museu de la ciutat és absolutament espectacular i d’entrada gratuïta. Hi ha multitud de peces molt valuoses i objectes curiosos, així com també excavacions arqueològiques, entre altres.
 • L’últim de Norman Foster: Tots els grans arquitectes britànics compten amb obres dins de la ciutat. No obstant això, la major sorpresa és el Temple Mitraico d’època romana que s’ha trobat en fer l’obra i que es pot descobrir a través d’un espectacle gratuït.
 • Els rius subterranis: Tres de les antigues vies d’aigua que creuaven la ciutat, han estat reformades per l’escultora vasca Cristina Iglesias a través d’imaginatives i suggeridores fonts que van omplint gradualment el jaç d’aquests rius convertit en bronze.
 • Saint Paul, entre Wren i Nouvel: Per entrar a la Catedral de St. Paul, l’obra mestra de Wren, cal passar abans per taquilla però per contemplar la millor vista del seu conjunt arquitectònic. Puja al mirador One New Change, un centre comercial enlluernador.
 • Esglèsies de Wren: Després del devastador incendi de Londres de l’any1666, Christopher Wren no només va dissenyar la Catedral sinó també unes cinquanta d’esglésies molt originals. Entre aquestes, moltes han sobreviscut als bombardejos de la Segona Guerra Mundial i es poden visitar de forma gratuïta. Les més interessants són 12 que es conserven pràcticament intactes. Entre elles destaquen St.Stephen Walbrook i St.Benet Paul’s Wharf.
 • La casa d’un arquitecte: Sir John Soane no només va ser un dels grans arquitectes britànics de finals del segle XVIII, sinó també un gran col·leccionista. Dins la casa que va dissenyar ell mateix, destaquen les obres de Hogarth, Turner, Reynolds i Watteau, a més de trenta mil dibuixos d’arquitectura d’incalculable valor. La casa museu és d’entrada lliure de Dimecres a Diumenge.
 • Un jardí en el cel: El Skygarden és sense dubte el millor lloc on admirar no només el Skyline de la viutat, sinó també el Shard de Renzo Piano, l’edifici més alt d’Europa, que es troba a l’altre costat del riu Támesis. És recomanable reservar amb certa antel·lació. L’entrada per veure les vistes és gratuïta.
 • El Banc d’Anglaterra: S’ha reconstruït una de les curioses agències bancàries originals (Bank Estoc Office) que es va dissenyar a l’any 1793. Més interessant és potser explorar aquest museu ple de sorpreses. Entre aquestes, destaca un lingot d’or d’època romana o els primers bitllets emesos a Xina.
 • L’hospital més artístic de Londres: És difícil d’imaginar però Saint Bartholomew, més conegut pel ser el lloc on Sherlock Holmes va conèixer a Dr. Watson, guarda una de les grans joies de Londres. El seu museu d’entrada gratuïta custòdia una impressionant col·lecció de pintures murals de Hogarth.

Font:  El Mundo

Gaudeix del teu viatge en grup per estudiants de forma gratuïta a la ciutat de Londres!

Ofertes destacades
 • Londres

  Des de629€
  Duració: 6 dies
  Anada: Avió
  Tornada: Avió

  Visitarem la Catedral de Sant Pau, la Torre de Londres, Oxford Street i Candem Town, Hyde i Queen elisabeth Park, Buckinham i tres interessants museus.

  0
 • Londres

  Des de534€
  Duració: 5 dies
  Anada: Avió
  Tornada: Avió

  Visitarem la Torre de Londres, Oxford Street i Candem Town, Hyde i Queen elisabeth Park, Buckinham, Westminster i tres interessants museus.

  0
 • Londres

  Des de520€
  Duració: 4 dies
  Anada: Avió
  Tornada: Avió

  Visitarem la Torre de Londres, Oxford Street, Hyde park, Buckinham, CT Museum, British Museum i Westminster.

  0
 • Londres

  Des de426€
  Duració: 3 dies
  Anada: Avió
  Tornada: Avió

  Visitarem Oxford Street, Hyde park, Buckinham, CT Museum, British Museum i Westminster.

  0