Turisme accesible

Oferir viatges adaptats a les necessitats dels nostres clients és una de les nostres prioritats, el turisme ha de ser accessible per a tots els ciutadans i per tant cal ser conscients de la diversitat de necessitats que poden existir a  la societat.

Cal treballar per oferir productes adequats a tothom: persones amb discapacitats motrius, sensorials o cognitives, també a famílies amb cotxets, gent gran i contemplar persones amb limitacions puntuals.

A Valua treballem per oferir els nostres productes adaptant-los en tot moment a les necessitats dels nostres clients, i buscant i cercant la millor opció per cada necessitat.

Treballem amb empreses de transport adaptat, allotjaments que contemplen la diversitat i que ofereixen facilitats a persones amb mobilitat reduïda i amb discapacitat visual o sensorial, cal tenir en compte que des de les administracions s’ha fet molta feina en la supressió de barreres arquitectòniques i a  l’adequació i senyalització dels espais.

Una eina a tenir en compte és el portal de l’Agència Catalana de turisme la qual promociona les propostes de turisme accessible a Catalunya.

Al portal de l’oficina de turisme Española trobem enllaços a recursos de turisme accessible de totes les zones de la Península, des de Cantàbria, passant per Castella, València i Andalusia.

En l’àmbit Europeu trobem l’associació ENAT, la qual es dedica a l’estudi i la promoció del turisme accessible. Un altre recurs molt interessant és  pagina web promoguda per la Comissió Europea, un extens directori de recursos i empreses que fan mes fàcil organitzar els viatges segons les seves necessitats i confort.

A Vàlua amb la visió d’un turisme per a tothom, ens posem a la vostra disposició per organitzar el vostre viatge amb les majors facilitats, les activitats i les vacances amb confort que es mereixen.