Responsabilitat social i teletreball a Valua

Valua Travel es suma al teletreball

A Valua Travel ens sumem al compromís per la responsabilitat social davant de la situació mundial actual que estem vivint i ens sumem al teletreball, nosaltres també ens quedem a casa.

L’equip de més de 10 professionals de Valua dedicats exclusivament a la gestió de viatges de principio a fi seguim treballant de la mateixa manera per a donar solucions als nostres clients i resoldre tots els dubtes que puguin sorgir.

Considerem que una bona agència és aquella que sap entendre i escoltar als seus clients en els temps més difícils en busca de les millors solucions. Així doncs, per a nosaltres és molt important mantenir les millors condicions pels nostres clients i atendre les seves necessitats en tot moment.

Podeu contactar amb nosaltres sempre que ho necessiteu aquí. Estarem encantats d’atendre’t.

Aquí us deixem algunes mesures de protecció de l’Organització Mundial de la Salut:

Consells bàsics contra el nou coronavirus

És important cuidar la seva salut i protegir als altres a través de les següents mesures:

1. Rentar-se les mans freqüentment: Rentar-se les mans amb un desinfectant o a base d’alcohol o amb aigua i sabó mata el virus si aquest està a les seves mans.

2. Adoptar mesures d’higiene respiratòria: Cobrir la boca i el nas durant la tos o estornut evita la propagació dels gèrmens i virus.

3. Mantenir distanciament social: Per evitar inhalar el virus.

4. Evitar tocar-se la cara: Les mans toquen moltes superfícies que poden estar contaminades pel virus i es pot trasnferir el virus.

5. Si tens febre, tos i dificultat per respirar, sol·licita atenció mèdica a temps.

I sobretot, manténte informat i segueix les recomenacions dels professionals sanitaris.

Des de Valua us volem donar molta força i ànims a tots! L’equip de Valua Travel ens quedem a casa, i tu?