Països amb restriccions pels espanyols

La pandèmia del coronavirus porta a alguns països a incloure a Espanya en la seva “llista negra” amb risc de quarentenes i exclusions pels viatgers.

Les xifres de contagi per Covid-19 no paren de crèixer, i de la mateixa manera que va passar a Itàlia, Espanya ha entrat en la llista negra de molts països, que ara prohibeixen l’entrada als ciutadans de la regió.

Tanmateix, davant de la situació, es recomana als viatgers espanyols que reconsiderin els seus plans de viatge. El Ministeri d’Assumptes Exteriors, la Unió Europea i Cooperació fa una crida a la responsabilitat ciutadana per evitar viatges que no siguin urgents, essencials o imprescindibles a l’exterior.

A continuació, repasem els països del món que han comunicat oficialment restriccions de viatge per la població espanyola:

Països que prohibeixen l’entrada als espanyols

El Ministeri d’Assumptes Exteriors ha creat una llista dels països que tenen alguna restricció de viatge relacionada amb Espanya durant la pandèmia del COVID-19.

La necessitat de limitar els deslaçamentos es fa més evident considerat que, en aquests moments, la majoria de països imposen restriccions als viatges de ciutadants provinents d’Espanya.

Països que han establert algun tipus de prohibició a l’entrada de persones que provinguin d’Espanya o han suspès comunicacions aèries o marítimes: Albania, Arabia Saudí, Argelia, Argentina, Armenia, Austria, Bahamas, Bangladesh, Bolivia, Bulgaria, Canadá, Camboya, Chad, Chile, Chipre, Colombia, Costa de Marfil, Costa Rica, Dinamarca, Ecuador, Egipto, Emiratos Árabes Unidos, El Salvador, Eslovaquia, Eslovenia, Estados Unidos, Estonia, Filipinas, Finlandia, Georgia, Grecia, Guatemala, Guinea Ecuatorial, Haití, Honduras, Hungría, India, Irak, Islas Marshall, Israel, Jamaica, Japón, Jordania, Kazajstán, Kenia, Kirguistán, Kuwait, Letonia, Líbano, Liberia, Libia, Lituania, Madagascar, Malasia, Malta, Marruecos, Mauricio, Moldavia, Montenegro, Noruega, Omán, Panamá, Paraguay, Perú, Polonia, Portugal, Qatar, República Checa, República Dominicana, Rumanía, Rusia, Santa Lucía, Senegal, Serbia, Seychelles, Singapur, Sri Lanka, Sudáfrica, Sudán, Suiza, Trinidad y Tobago, Túnez, Turquía, Ucrania, Uruguay, Uzbekistán, Venezuela, Vietnam, Yibuti.

Països que imposen modalitats de quarentena per a viatgers amb origen espanyol: Australia, Angola, Azerbaiyán, Bahrein, Bosnia-Herzegovina, Brunéi, Burundi, China, Croacia, Cuba, Dominica, Guinea Conakry, Islandia, Kiribati, Laos, Macedonia del Norte, Malí, Mauritania, Mozambique, Myanmar, Níger, Nigeria, Nueva Zelanda, Ruanda, Rumanía, Samoa, San Cristobal y Nieves, Sierra Leona, Tailandia, Taiwán Uganda, Zambia.

Països que es plantejen altres mesures en cas de viatge: Alemania, Camerún, Corea del Sur, Irlanda, Italia, Nepal, Turkmenistán.

Es recomana consultar el següent enllaç actualitzat del Ministeri d’Assumptes Exteriors.

Des de Valua ens comprometen amb la responsabilitat social que requereix aquests situació. L’equip de Valua Travel ens quedem a casa.