La nova política de Protecció de Dades

Com afecta la nova llei de protecció de dades

La nova llei de protecció de dades (GDPR, General Data Protection Regulation) aprobada per la Unió Europea, dóna a l’usuari el dret de saber, entendre i permetre a les empreses l’ús de les seves dades.

Com a conseqüència de la nova regulació, les entitats ubicades en algun país membre de la UE, o aquelles que es trobin fora de la UE i que ofereixin béns o serveis a usuaris que viuen en algun daquests països, hauran d’acollir-se a aquesta nova llei, i en cas contrari, s’exposaran a ser castigades amb multes de fins a 20 milions d’euros o un 4% del seu volum global de ventes anual.

Les empreses es veuen obligades a proporcionar a l’usuari informació sobre la raó per la qual s’están registrant les seves dades personals i altres detalls de les seves operacions per assegurar el principi de transparència. En aquest sentit, l’usuari també té el dret a escollir com serán utilitzades les seves dades personals.

Valua Travel i l’adaptació a la nova llei RGPD

A Valua Travel, valorem i ens preocupem per la privacitat i la protecció de dades de la nostra base de dades de clients, per aquest motiu, informem dels canvis realitzats en la nostra Política de Privacitat, que va entrar en vigor el passat 25 de Maig de 2018.

Aquests canvis reflectiran els nous requisits de transparència del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de la UE esmentats anteriorment. Totes les modificacions que hem introduït en la Política de Privacitat estan pensades per millorar la protecció de les seves dades personals i tenen com a objecte el compliment de les disposicions de la RGPD.

A continuació, li resumim algunes de les novetats més rellevants que incorpora la Política de Privacitat: descrivim amb més detall les finalitats per a les quals utilitzarem les seves dades personals, l’informem sobre els nous drets que podrà exercir i l’informem sobre l’accés a les seves dades personals per part de prestadors de serveis de l’empresa.

En cas de no estar d’acord amb la forma en què tractarem les seves dades personals, pot revocar el seu consentiment en qualsevol moment.

Veure les condicions de la nova llei RGPD de Valua

Valua Travel, una gestió eficient i professional.