L’èxit del Sorteig de fi de curs

A Valua Travel promovem cada any un sorteig pels viatges de fi de curs de les Escoles que treballen amb nosaltres

L’objectiu d’aquest sorteig és facilitar una eina de finançament als nostres clients de grups d’estudiants en els seus viatges de fi de curs.

Així doncs, Valua Travel posa a disposició dels Centres Escolars i Grups d’estudiants butlletes d’autofinançament un cop contractat el viatge d’estudis. Els estudiants participants i assistents a aquest viatge, tenen la possibilitat de vendre aquestes butlletes per autofinançar-se el seu propi viatge. Valua Travel no rep un ingrés directe d’aquestes butlletes, l’import pagat és un donatiu a l’alumne venedor.

Com participar-hi?

Per poder participar en el sorteig cal adquirir una butlleta de 5 dígits expedida per Valua Travel, l’import d’aquesta mateixa és de 2€ cadascuna, el pagament d’aquest import dóna dret a la possessió d’una butlleta, i per tant, a la participació en el sorteig.

Com es formalitza?

La formalització del sorteig es dóna en la data indicada a la butlleta amb combinació al sorteig detallat també a la butlleta segons cada cas (sorteig ONCE, sorteig del “niño”, etc). La butlleta guanyadora serà la que el número de la butlleta coincideixi amb el número guanyador del sorteig en la data indicada a la butlleta.

Perquè el premi tingui validesa, s’ha de presentar la original i s’ha de reclamar en els 30 dies posteriors a la celebració del mateix.

Els guanyadors de 2019

Aquest any 2019 hi han hagut dos guanyadors, i un d’ells ja ha obtingut el seu premi d’un viatge valorat en 600€, que ha estat entregat per Xavier Catà, un dels Socifundadors de Valua Travel.

És un plaer per nosaltres presentar-vos al primer guanyador del Sorteig de Fi de Curs de l’any 2019. Enhorabona!

Descarrega’t les Condicions i Bases del Sorteig de Valua Travel!