“Best in Europe” Els 10 millors destins europeus

Aquests són els millors destins europeus d’aquest any 2019. Descobreix el rànquing anual que destaca els 10 destins europeus que són tendència.

La mítica editora de guies de viatge, Lonely Planet, ha donat a conèixer la llista dels llocs europeus que són tendència actualment. Els experts en viatges de Lonely Planet han recorregut totes les regions d’Europa en busca dels millors destins per visitar aquest 2019. Els 10 destins seleccionats són ara mateix els llocs més fascinants de tot el continent… Només hauràs de decidir per quin destí vols començar!

Escull un destí…
1. Alto Tatra, Eslovàquia

És la regió europea considerada com a la més important de l’any, és un Parc Nacional que compleix 70 anys, amb impressionants cascades, pics punxeguts i boscos amb màgia. A més de l’observació de la fauna, hi ha altres activitats com excursions al cim més alt d’Eslovàquia, que permet als viatgers gaudir l’estada al país. 

2. Madrid, Espanya

El número 2 de Lonely Planet va fins a la ciutat de Madrid, que destaca pel vigor renocat, on la vida nocturna de la ciutat que sempre ha estat de les millors d’Europa, no fa més que millorar, amb una àmplia oferta gastronòmica i on s’aposta per una vida sostenible.

3. Artic Coast Way, Islàndia

És un destí que es troba en un extrem punt d’Europa, amb més de 900 km de costes impressionants, és sense dubte un dels destins de l’any, que captiva als visitants amb les meravelles naturals que envolten aquest país. Podràs gaudir de múltiples esports de neu, observació de fauna i aventures de natura. 

4. Herzegovina, Bosnia y Herzegovina

La regió de Hercegovina avarca molt a visitar, podràs passejar pels seus carrers medievals, explorar els túnels de vent naturals, fer excursions o visitar pobles típics de muntanya, recórrer la ruta ciclista, totes són activitats que t’oferiran una nova perspectiva d’aquesta regió de postal.

5. Bari, Itàlia

És una ciutat italiana que desprèn alegria, pel seu casc antic, les seves botigues antigues, espais culturals. No pots marxar de Bari sense haver tastat la seva típica cuina, amb els seus plats exquisits. 

6. Las Shetland, Escòcia

Són un arxipèlag d’un centenar d’illes, de les quals només estan habitades 15, que es troben a l’extrem Nord del Regne Unit. 

7. Lyon, França

Aquesta ciutat ha estat definida com a un lloc bonic, ric en gastronomia i culte, que ha rebut el reconeixement de la Unió Europea als seus esforços per apostar per un turisme sostenible i accessible. 

8. Liechtenstein

Fes una visita a aquest petit país, el quart més petit d’Europa, et farà presumir d’haver conegut un dels destins europeus més manejables i desconeguts. Podràs realitzar una ruta senderista de 75 kilòmetres, que passa pels 11 municipis del país. 

9. Vevey, Suïssa

Estrella en el turisme gastronòmic, els restaurants del centre de la ciutat ho donen tot, des de menús degustació de 20 plats fins a fondues econòmiques i divertides. Els voltants de la ciutat estan declarats com a Patrimoni de la Humanitat.

10. Istria, Croàcia

És un dels millors destins gastronòmics europeus del moments, així que, si t’agrada aquest tipus de turisme, has de marcar aquest destí com al número 1 de la llista. També ofereix història, platjes…

I tu, quin desti esculls?