8 funcions útils de Google Maps

L’aplicació de Google Maps està plena de funcions útils que no sempre són obvies i que no tothom coneix, com per exemple agregar una parada a la teva ruta o compartir el progrés del teu viatge a un amic.

Google Maps s’ha tornat imprescindible en el nostre dia a dia, i sobretot en els viatges, i des del seu llançament a l’any 2005, és casi impossible recordar com ens moviem sense ell. Des de veure quant de temps es tarda a arribar a un lloc, fins a explorar restaurants i punts d’interés. I evidentment, Google Maps ha recorregut un llarg camí en els seus 14 anys d’història.

Dóna un cop d’ull a algunes de les funcions més útils de Google Maps, de les quals potser no has escoltat ni a parlar.

1. Canvia el temps per veure els resultats més precisos

Google Maps us pot ser de gran ajuda per cercar indicacions amb antelació, però assegureu-vos de canviar la finestra horària que coincideixi amb la vostra intenció de viatjar per obtenir resultats més precisos.

2. Guarda’t una llista amb els teus llocs preferits

Si sovint us costa fer un seguiment dels vostres llocs d’interès, Google Maps us pot ajudar. Per descobrir com crear una llista, fes clic aquí.

3. Descarrega’t mapes offline sense connexió

A l’hora de viatjar, és possible que no sempre tingueu una bona connexió a Internet. Google us permet descarregar mapes i que pugueu visualitzar-los sense WiFi ni connexió de dades. Descobreix com fer-ho aquí.

4. Afegeix un stop al la teva ruta de viatge

De vegades, un viatge no sempre implica conduir directament des del punt A fins al punt B. A Google Maps, podeu afegir una aturada a la vostra ruta de conducció.

5. Comprovar la situació per estacionar el teu vehicle

No només Google Maps us pot ajudar des del punt A al punt B, sinó que també us pot ajudar a trobar aparcament un cop hi arribeu.

6. Mira com de ple està el teu tren

Google Maps ara us pot dir quina gent hi haurà en el proper tren durant el transcurs del teu viatge.

7. Comparteix la teva localització amb els amics

Per fer més fàcil compartir l’hora d’arribada estimada, utilitzeu la funció de “Progrés del viatge compartit” a Google Maps. Descobreix com fer-ho aquí.

8. Comprova si el teu restaurant preferit està ple

L’aplicació també pot proporcionar detalls sobre punts d’interès, com ara descripcions de restaurants, ressenyes, fotos i molt més. Una informació especialment útil a Google Maps són les hores del dia en què una ubicació sol ser la més concorreguda.

Recòrrer el món és més fàcil amb Google Maps.