BENVINGUT A

BARCELONA

Deixa’ns preparar el teu break

Entrenament a l'aire lliure

Barcelona té una temperatura mitjana anual de 16,5º.
Les zones de platja de la ciutat tenen més de 3 milles.
12 Parcs naturals dins l’entorn de la ciutat.

 

Què ens mou

Et gestionem tots els serveis més enllà de la competició.

Valua Travel uneix forces amb l’equip de SOCCER BARCELONA YOUTH ACADEMY per oferir-te els serveis integrals per les estades esportives. Amb un ampli equip de professionals de l’esport, en totes les vessants de l’entrenament esportiu, que t’assessoraran i guiaran perquè el teu equip o tu, de forma individualitzada, podeu gaudir d’una experiència esportiva inoblidable.

Un sol equip per a gestionar tots els serveis paral·lels que es deriven de tota estada: allotjament, bitllets aeris, transport en destí, assegurances, entrenament, entrenament invisible, visites culturals, etc.

Valua i SOCCER BARCELONA YOUTH ACADEMY formen a partir d’ara el tàndem perfecte per tal de que només hagis de preocupar-te d’entrenar.

És un equip professional, amb més de 20 anys d’experiència en el futbol, en entrenament i gestió, a nivell nacional i internacional. SBYA et proporciona, un cartera de més de 100 entrenadors amb llicència UEFA, Nutricionistes, Psicòlegs esportius i llicenciats en CAFE per cuidar de tu i el teu equip.

Per a més informació sobre SOCCER BARCELONA YOUTH ACADEMY, fes clic aquí  www.soccerbarcelona.eu

Els nostres programes

Selecciona el teu programa

Barcelona Experience

From$1,850
15 dies
Edat mínima: 8 anys

Tour experience

10 dies
Edat mínima: 8 anys

Training Tour

10 dies
Edat mínima: 8 anys

Camp & Tour

9 dies
Edat mínima: 8 anys
BCN EXPERIENCE

Barcelona Groups Experience
Per a grups homogenis de 12 persones o més, de mínim 8 anys. Programa que inclou entrenaments, partits amistosos amb equips locals i visites a Barcelona per a grups.

TOUR EXPERIENCE

Catalonia Soccer Experience Tours
Per equips i individuals que busquen viure la cultura catalana, el futbol i pretenen divertir-se. Programa que inclou turisme, cultura, entrenaments i partits amistosos.

TRAINING TOUR

Elite Catalan Training Tour
Per a equips professionals o individuals que busquen entrenar i jugar com a prioritat en el seu viatge. Es centra en els entrenaments, els partits, la preparació física…

CAMP & TOUR

F.C. Catalonia Camp & Tour
Tour de 10 dies que inclou entrenament, partits professionals, visites turístiques i culturals per a individus que desitjen experimentar el futbol a nivel mundial.

Els nostres serveis

Selecciona el teu programa
YOUTH ACADEMY

Programa dissenyat per atraure i desenvolupar el talent en les etapes formatives del futbol, ​​amb l’objectiu de millorar la competitivitat i el rendiment de l’equip fins aconseguir l’excel·lència a nivell esportiu.

CAMP

Programa d’entrenament de format breu, en el qual els participants tenen la oportunitat de practicar tots els conceptes tècnics i tàctics que integren els principis de l’entrenament segons SBYA.

FOOTBALL LESSONS

L’objectiu principal és l’aprenentatge, la millora i perfeccionament dels principals gestos tècnics i moviments tàctics que hi ha al futbol, dirigit tant a porters com a jugadors de camp.

TEAM HOSPITALITY

Organització d’estades esportives per equips professionals o amateurs,  ​​amb l’ objectiu de preparar-se per competir al màxim nivell.

TECHNIFICATION

Entrenament de tecnificació, individuals o per grups. Tan per porters com jugadors de camp.

CLUB MANAGEMENT

T’ajudem a gestionar el teu club, en el seu inici o en la seva intenció de millora. Et podem ajudar en la planificació esportiva i en la gestió dels departaments.

BARCELONA EXPERIENCE 

T’oferim l’oportunitat de gaudir, durant tot l’any, d’uns dies d’entrenaments de futbol dirigits per entrenadors altament qualificats, i de partits amistosos contra equips locals en les millors instal·lacions.

RESIDENTIAL PROGRAM

Dirigit a jugadors joves de tot el món que vulguin millorar el seu rendiment en el futbol, puguin viure-ho en un club de la zona de Barcelona (Catalunya), per un període de temps limitat (d’1 a 10 mesos).

PSYCHOLOGY / COACHING

T’ajudem a trobar el millor de tu, guiar-te en la recerca de la teva excel·lència personal per ser millor esportista i persona. En col·laboració amb l’empresa Alter Ego Sports & Business Training.

SPORT NUTRITION

Programa per guiar-te en una alimentació guiada al teu esport. Experts en millorar la salut i el rendiments esportiu dels esportistes professionals.

Estades esportives

Aquests són alguns dels nostres programes i actuacions per poder ajudar-te i guiar-te per gaudir d’una experiència esportiva i personal.

 • Barcelona Experience
 • Tecnificació
 • Tecnificació porters
 • Nutrició
 • Psicologia esportiva
 • Partits amistosos
 • Estada esportiva
 • Entrenaments personalitzats
 • Formació entrenadors
 • Suport Vital Bàsic
 • Preparació física
 • Servei de fisioteràpia
 • Gestió de clubs
 • Gestió de futbol formatiu
 • Programa Residencial
 • Campus esportius
 • Esdeveniments esportius/corporatius
 • Coaching

Clubs Oficials

Clubs de Barcelona
Accés a Estadis Esporitus de Barcelona

Organització de partits i d’entrenaments amb equips locals, podent viure de prop, l’experiència d’entrenar amb la metodologia del futbol català.

 • C.F. Damm
 • Club Gimnàstic de Tarragona
 • Villareal C.F.
 • R.C.D. Espanyol
Els nostres clubs

Partits amistosos vs. equips locals

 

Entrenadors

Professionals qualificats
Una àmplia cartera d’entrenadors per poder guiar-te en la millora del teu rendiment.

Tenim a la teva disposició més de 100 professionals de l’esport per desenvolupar tots els programes i serveis de SBYA i VALUA.

La majoria dels entrenadors han treballat en les etapes de formació del FC Barcelona. Alguns dels nostres entrenadors són antics jugadors professionals de la LIGA.

Coaching

a càrrec de Cord Farmer
Et gestionem una àmplia cartera de coachs per guiar-te i impulsar-te a millorar el teu rendiment. 

18 anys d’experiència com a coach de fútbol.

 

Viu l'experiència

Selecciona el teu programa

[instagram-feed]

Vols que et gestionem la teva estancia?

Vull sol·licitar gestió per a:
Quin stage vols que et gestionem?