X
El número guanyador del sorteig de Vàlua Travel és: 96071

Dublín
2 setmanes tot inclòs per 1.770,- euros (Estada + Vol i trasllats)

DESCRIPCIÓ DEL DESTÍ
L'escola d'anglès de Dublín va ser fundada el 1973 a Londres, compta amb més de 6.000 estudiants anuals provinents de més de 50 països. Situada a la pintoresca població costanera de Dalkey, Dublín, i a 36 minuts en Tram del centre de la ciutat, ens ofereixen tot tipus de cursos d’anglès i són especialistes en el servei d’estades lingüístiques de màxima qualitat, tot sota el segell de garantia de Quality-English.
 
Com a escola gran poden oferir un programa molt complert per a estudiants que vulguin viure una experiència única a Dublín. El programa d'estiu està dirigit especialment a estudiants d’entre 12 i 17 anys.
 
El programa té lloc a Dalkey, un barri de Dublín molt conegut per haver estat un assentament viking i un poble molt important durant l'Edat Mitjana. L'escola compta amb un petit campus propi envoltat per una zona verda amb moltes possibilitats per practicar esport o jocs d’equip. És un campus únic, privat i constitueix un petit món estudiantil envoltat d'un dels paratges més bónics d'Irlanda.
 
Valua Travel aposta per aquesta acadèmia per ser una escola d'idiomes de referència amb una selecció de cursos impressionant, àmplia i imaginativa, la seva versalitat està enfocada a estudiants que busquen els estàndards més alts. Les lliçons són agradables, així com exigents, i posen l’èmfasi en una animada comunicació i en la interrelació entre els estudiants de tot el món que deriva en la millor immersió lingüística per als seus alumnes.

 

Com són els cursos?

Els Cursos estan dissenyats per oferir el millor programa d’aprenentatge d’anglès juntament amb les excursions, activitats socials, esportives i de relax que es poden fer a Dublín, ideals per a l’alumne.
Ideal per a estudiants individuals i en grup que vulguin millorar el seu anglès, les seves habilitats comunicatives i de comprensió, tot en un marc incomparable com és la villa de Dalkey.
QUÈ INCLOU L’ESTADA
DETALLE DEL PROGRAMA

PRESSUPOST

POLÍTICA DE PRIVACIDAT X
DESCARREGAR PDF