X
El número guanyador del sorteig de Vàlua Travel és: 96071

Dublín
Emerald Cultural Institute

DESCRIPCIÓ DEL DESTÍ
L'escola de Dublín Rathgar ofereix les màximes garanties de qualitat amb més de 30 anys d'experiència i amb estudiants durant tot l'any de més de 50 nacionalitats diferents. Està situada en un barri acollidor, cosmopolita i de gran activitat comercial que avui en dia és lloc de residència de les famílies benestants de la ciutat. Es troba a només uns 3 quilòmetres del centre de Dublín.
 
L'escola compta amb diversos centres a la zona. Tots són impresionants edificis que formen per si sols un campus envoltat de zones verdes i jardins, perfecte per poder viure una experiència inoblidable a Dublín i una immersió lingüística perfecte mentre fas nous amics.
 
Valua Travel aposta per aquesta escola d’anglès per l'alta qualitat dels seus centres i pel barri on estan úbicats, perfecte per viure una estada lingüística a Dublín. La qualitat de les famílies i de les residències, la proximitat dels allotjaments del campus on es fan les classes, i la qualitat dels professors la converteixen en l'escola ideal per a estudiants que busquin la màxima qualitat en el servei.

 

Com és el curs?

Ideal per a estudiants individuals i grups que vulguin millorar el seu anglès, les seves habilitats comunicatives i conèixer nous amics de moltes nacionalitats diferents mentre  disfruten d'un entorn màgic a la ciutat de Dublín.
QUÈ INCLOU L’ESTADA
DETALLE DEL PROGRAMA

PRESSUPOST

POLÍTICA DE PRIVACIDAT X
DESCARREGAR PDF