X
El número guanyador del sorteig de Vàlua Travel és: 96071

Londres
Language in Group

DESCRIPCIÓ DEL DESTÍ
La residència i el campus de Roehampton estan ubicats al sud-est de Londres, a només a 25 minuts del centre ciutat. El campus està situat al costat del bonic i acollidor Richmond Park i molt a prop dels carrers comercials del barri. És un campus molt segur i té totes les comoditats que necessita l'estudiant a més a més de l'allotjament en pensió completa i habitacions individuals amb bany interior.
 
L'escola és especialista en traslladar l'aprenentatge de l'anglès a la vida real, els alumnes milloren les seves habilitats comunicatives en un entorn internacional, una immersió lingüística imprescindible per a qualsevol estudiant d'anlgès. Guanyadora del Premi d'Innovació el 2006 (ELT06 INNOVATION AWARDS, BRITISH COUNCIL)
 
Saben combinar l'ensenyament tradicional amb les noves tecnologies amb l'ús habitual a les classes d'iPads i Appel TV, tot per portar el món real a les aules. Ofereixen cursos a Londres, Dublín i Totnes. Els programes d'estiu estan destinats a estudiants de 11 a 17 anys, però també s'ofereixen cursos generals d'anglès al centre de Londres, al costat del British Museum, per a estudiants de més de 16 anys, ja sigui en residència o en família.
 
Valua Travel aposta per aquesta acadèmia per ser una escola d'idiomes de referència, situada en un barri molt segur i que té tota l'oferta esportiva i cultural que busquen els alumnes. Les lliçons són agradables i combinen l'aprenentatge de l'anglès amb les noves tecnologies, posen molt d'èmfasi en una comunicació real i en la interrelació entre els estudiants de tot el món que deriva en la millor immersió lingüística per als seus alumnes.

 

Com són els cursos?

Els Cursos estan dissenyats per oferir el millor programa d’aprenentatge d’anglès juntament amb les excursions, activitats socials, esportives i de relax que es poden fer a Londres, la millor manera per conèixer la capital del Regne Unit.
Ideal per a estudiants individuals i en grup que vulguin millorar el seu anglès, les seves habilitats comunicatives i de comprensió, tot a la ciutat més increïble d'anglaterra, Londres.
QUÈ INCLOU L’ESTADA
DETALLE DEL PROGRAMA

PRESSUPOST

POLÍTICA DE PRIVACIDAT X
DESCARREGAR PDF