X
El número guanyador del sorteig de Vàlua Travel és: 96071

Londres
Estada de 7D/6N per 395,- euros

DESCRIPCIÓ DEL DESTÍ

Londres és ideal per a estudiants d’anglès que vulguin viure una immersió en el millor entorn mentre disfruten de tota l’oferta cultural, d’oci i comercial de la capital del Regne Unit. Perfecte per aprofitar i visitar els llocs més carismàtics de Londres, com passejar pels jardins de Buckingham Palace, el Hyde Park i el curiós Speakers' Corner, visitar el Big Ben, el London Eye, la Tower of London, els mercats més coneguts del món com Camden Town o Notting Hill, els museus més visitats d'Europa com el British Museum, la National Gallery, el Natural History Museum o la Tate Modern d'entre altres.

 

A l’escola, acreditada com a escola d’idiomes per English UKofereixen tot tipus de cursos d’anglès i són especialistes en el servei d’estades lingüístiques de màxima qualitat, tot al centre de Londres, a un pas del British Museum.

 

Ofereix estades en famílies que es troben molt a prop entre elles per facilitar la mobilitat dels alumnes, l’escola compleix les espectatives i les necessitats dels estudiants gràcies a la seva aposta per la qualitat i la tecnologia en els seus programes d’estudis. La decoració de les aules, cada una d'elles original i diferent, fan que el dia a dia sigui agradable. Els espais comuns potencien la relació entre els estudiants de diverses nacionalitats.

 

 

QUÈ INCLOU L’ESTADA
DETALLE DEL PROGRAMA

PRESSUPOST

POLÍTICA DE PRIVACIDAT X