X
El número guanyador del sorteig de Vàlua Travel és: 96071

Bournemouth
Beet Languages

DESCRIPCIÓ DEL DESTÍ

La nostra escola de Bournemouth és l’escola perfecte a la ciutat perfecte per a estudiants d’anglès que vulguin viure una immersió en el millor entorn. L’escola té la mida justa, suficientment gran per oferir programes rics i diversos però amb la mida perfecte perquè l’alumne rebi l’atenció personalitzada que busca.

L’escola té estudiants durant tot l’any d’entre 20 i 45 nacionalitats diferents, la seva estructura beneficia l’aposta per l’excel·lència des dels seus inicis i en la creença que la proximitat i la internacionalitat del centre és essencial per la qualitat de l’aprenentatge.

Situada en un bonic i acollidor barri de Bournemouth, en un edifici d’arquitectura Victoriana, la nostra escola de Bournemouth compleix les espectatives i les necessitats del estudiants gràcies a la seva aposta per la qualitat i la tecnologia en els seus programes d’estudis.

Valua Travel aconsella aquest curs a tots aquells estudiants que vulguin viure una experiència inoblidable a Bournemouth, ciutat cosmopolita i que ofereix una infinitat d’activitats culturals, per ser una escola que aposta per la tecnologia a les aules, la proximitat als estudiants, la qualitat en els programes i de les famílies amb les que treballen.

 

Com és el curs?

Aquest curs d'anglès a l'estranger està dissenyat per oferir el millor programa d’aprenentatge de l’anglès en el millor entorn estudiantil de UK, l’ús de pissarres digitals, dues sales d’ordinadors, accés a la plataforma online fins a tres mesos després d’haver fet el curs i una biblioteca amb més de 1000 llibres són alguns dels recursos a l’abast dels estudiants.

QUÈ INCLOU L’ESTADA
DETALLE DEL PROGRAMA

PRESSUPOST

POLÍTICA DE PRIVACIDAT X
DESCARREGAR PDF