X
El número guanyador del sorteig de Vàlua Travel és: 96071

Mackenzie School
Estada mínima de 5D/4N per 310,- euros

DESCRIPCIÓ DEL DESTÍ

Ciutat de contrastos, la capital escossesa és una de les ciutats més especials d'EuropaEdimburg és un lloc carregat d'encant, ple de carrers estrets i adoquinats, preciosos edificis medievals, de innumerables jardins per relaxar-se i una infinitat d'interessants museus amb entrada gratuïta.

 

Però per sobre de totes aquestes coses Edimburg compta amb uns ciutadans increïblement agradables, que complementen tota aquesta oferta perquè qualsevol turista o estudiant quedi bojament enamorat de la ciutat.

 

L’escola posa molt d'èmfasis en cuidar els detalls perquè tots els estudiants es sentin com a casa. Les múltiples activitats, les sales comunes per compartir moments i fer nous amics, les activitats de nit, el servei de taxi per anar i tornar de la família i la qualitat dels seus professors fa que sigui l'escola perfecte per viure-hi una estada lingüística especial. Aquesta joia d'escola es troba en un prometedor barri d'Edimburg, molt segur i amb unes encantadores drassanes com a teló de fons, amb botigues, pubs, restaurants i mercats que el fan un dels barris més acollidors de la ciutat.

 

 

QUÈ INCLOU L’ESTADA
DETALLE DEL PROGRAMA

PRESSUPOST

POLÍTICA DE PRIVACIDAT X