X
El número guanyador del sorteig de Vàlua Travel és: 96071

Bournemouth
Southbourne School of English

DESCRIPCIÓ DEL DESTÍ
La nostra escola de Bournemouth - Southbourne està situada en un encantador i benestant barri residencial de Bournemouth, molt a prop de la platja on s’hi pot anar caminant des de l’escola. El centre ofereix els estandards més alts des de tots els punts de vista, professors amb alt nivell de professionalitat i d’humanitat, pissarres digitals, classes amb totes les facilitats tecnològiques per a l’aprenentatge de l’anglès i una nova zona comunitària que facilita la relació amb els altres companys de l’escola i la pràctica d’esports.
 
Inaugurada el 1966 ens ofereix experiència al mateix temps que les últimes aplicacions tecnològiques a les seves classes amb 22 aules interactives, cafè internet, biblioteca i zona comunitària. També forma part dels centres examinadors dels Cambrige ExamBEC i Trinity. La Residència d’Estiu i totes les famílies es troben a petites distàncies caminant de l’escola.
 
Valua Travel aconsella especialment aquesta escola perquè ofereix programes molt complerts pensats expressament per a estudiants joves i que en molts casos és la seva primera experiència a l’estranger. Perquè l’escola està a prop de la platja i en un dels barris més bonics de Bournemouth, totes les famílies es troben a pocs minuts de l’escola i ofereixen un servei gratuït de mini-bus que porta els estudiants de les cases de les famílies fins a classe.

 

Com és el curs?

El Curs està dissenyat per oferir el millor programa d’aprenentatge juntament amb una excursió de mig dia i una excursió de tot el dia. La vida al campus és molt intensa.
Ideal per a estudiants individuals grups que vulguin millorar el seu anglès, les seves habilitats comunicatives i conèixer nous amics de totes les nacionalitats mentre disfruten d’una ciutat cosmopolita i molt acollidora.
 
QUÈ INCLOU L’ESTADA
DETALLE DEL PROGRAMA

PRESSUPOST

POLÍTICA DE PRIVACIDAT X
DESCARREGAR PDF