X
El número guanyador del sorteig de Vàlua Travel és: 96071

Edimburg
Mackenzie School of English

DESCRIPCIÓ DEL DESTÍ
L’escola d'Edimburg és una escola d'idiomes única en el seu àmbit. Posa molt d'èmfasis en cuidar els detalls perquè tots els estudiants es sentin com a casa. Les múltiples activitats, les sales comunes per compartir moments i fer nous amics, les activitats de nit, el servei de taxi per anar i tornar de la família i la qualitat dels seus professors fa que sigui l'escola perfecte per viure-hi una estada lingüística especial.
 
Edimburg és un lloc de contrastos, la capital escossesa és una de les ciutats més especials d'Europa. Una ciutat carregada d'encant, plena de carrers estrets i adoquinats, preciosos edificis medievals, de innumerables jardins per relaxar-se i una infinitat d'interessants museus amb entrada gratuïta.
 
Però per sobre de totes aquestes coses Edimburg compta amb uns ciutadans increïblement agradables, que complementen tota aquesta oferta perquè qualsevol turista o estudiant quedi bojament enamorat de la ciutat.
 
Valua Travel recomana aquesta joia d'escola perquè es troba en un prometedor barri d'Edimburg, molt segur i amb unes encantadores drassanes com a teló de fons, amb botigues, pubs, restaurants i mercats que el fan un dels barris més acollidors de la ciutat.
QUÈ INCLOU L’ESTADA
DETALLE DEL PROGRAMA

PRESSUPOST

POLÍTICA DE PRIVACIDAT X
DESCARREGAR PDF