X
El número guanyador del sorteig de Vàlua Travel és: 96071

Galway
Atlantic Languages

DESCRIPCIÓ DEL DESTÍ
L’escola està ubicada al centre neuràlgic de la capital cultural d’Irlanda, Galway. Ciutat situada a l’increïble costa atlàntica, a la zona dels impressionants penya segats Irlandesos. Galway compta amb una població acollidora amb el característic caràcter dels Irlandesos de l’oest que proporcionarà una fantàstica experiència als estudiants, alhora d’una immersió lingüística perfecte juntament amb altres estudiants d’arreu del món.
 
L’escola està localitzada en una de les zones més precioses de Galway, amb vistes a la Badia des de les aules i d’una gran terrassa. Edifici de disseny impressionant i modern, les aules envolten una amplia zona comunitària amb accés a tots els serveis de l’escola.
 
Valua Travel aconsella especialment aquesta escola d’anglès per la qualitat en el servei, les instal·lacions que ens ofereix i per l’experiència que viuran els estudiants a la capital cultural d’Irlanda, la cosmopolita i vibrant Galway, on també s’ofereix l’opció de Residència.

 

Com és el curs?

El Curs està dissenyat per oferir el millor programa d’aprenentatge de l’anglès juntament amb les excursions, activitats socials, esportives i de relax ideals per a l’alumne.
Ideal per a estudiants individuals i grups que vulguin millorar el seu anglès, les seves habilitats comunicatives i conèixer nous amics de totes les nacionalitats mentre disfruten de les vistes, la vida i la cultura de la famosa costa atlàntica d’Irlanda.
QUÈ INCLOU L’ESTADA
DETALLE DEL PROGRAMA

PRESSUPOST

POLÍTICA DE PRIVACIDAT X
DESCARREGAR PDF