X
El número guanyador del sorteig de Vàlua Travel és: 96071

Londres
Frances King

DESCRIPCIÓ DEL DESTÍ
La nostra escola d'anglès de Londres va ser fundada el 1973, es tracta d’una de les principals escoles d’idiomes de Londres amb més de 6.000 estudiants anuals provinents de més de 50 països. Situada al barri de Kensington i Belgravia (Zona 1 de Londres), ofereixen tot tipus de cursos d’anglès i són especialistes en el servei d’estades lingüístiques de màxima qualitat, tot sota el segell de garantia de Quality-English.
 
Com a escola gran poden oferir una àmplia gamma de cursos amb dates d’inici flexibles a les diferents necessitats d’aprenentatge i perfils d’estudiants amb cursos per a majors de 16 anys amb allotjament en famílies a Zona 1 de Londres. També tenen un programa familiar per a nens de 8 a 15 anys (han d’anar-hi amb els seus pares) a més a més del programa per a estudiants d’entre 13 i 17 anys a l’estiu.
 
El programa té lloc al Heythrop College, un petit campus propi i que forma part de la Universitat de Londres. El campus està envoltat per una zona verda amb moltes possibilitats per practicar esport o jocs d’equip. És un campus únic, privat i constitueix un petit món estudiantil al centre de Kensington.
 
Valua Travel aposta per aquesta acadèmia de Londres per ser un bulliciós centre de dues escoles amb una selecció de cursos impressionant, àmplia i imaginativa, la seva versalitat està enfocada a estudiants que busquen els estàndards més alts. Les lliçons són agradables, així com exigents, i posen l’èmfasi en una animada comunicació i en la interrelació entre els estudiants de tot el món que deriva en la millor immersió lingüística per als seus alumnes.

 

Com són els cursos?

Els Cursos estan dissenyats per oferir el millor programa d’aprenentatge d’anglès juntament amb les excursions, activitats socials, esportives i de relax que es poden fer al campus o al centre de Londres, ideals per a l’alumne. 
Ideal per a estudiants individuals i en grup que vulguin millorar el seu anglès, les seves habilitats comunicatives i de comprensió, tot en un marc incomparable com és el Centre de Londres.
QUÈ INCLOU L’ESTADA
DETALLE DEL PROGRAMA

PRESSUPOST

POLÍTICA DE PRIVACIDAT X
DESCARREGAR PDF