X
El número guanyador del sorteig de Vàlua Travel és: 96071

Una de les ciutat més cosmopolites del món, és un destí perfecte per aprendre anglès l’estranger i aprofitar per a conèixer una cultura diferent. Una experiència vital que segur no oblidaràs.

La ciutat que no necessita presentació. Pots fer el teu curs d'anglès a Londres a tocar dels llocs més carismàtics de la ciutat o en un campus al cor d'un dels barris més cosmopolites, bonics i acollidors de Londres: Roehampton.

LONDRES (ZONA 1) des de 725,- euros/setmana

La nostra escola de Londres va ser fundada el 1973, es tracta d’una de les principals escoles d’idiomes de Londres amb més de 6.000 estudiants anuals provinents de més de 50 països. Situada al barri de Kensington i Belgravia (Zona 1 de Londres), ofereixen tot tipus de cursos d’anglès i són especialistes en el servei d’estades lingüístiques de màxima qualitat, tot sota el segell de garantia de Quality-English.

 

Com a escola gran po...

MÉS INFO


LONDRES Roehampton des de 620,- euros/setmana

La residència i el campus de Roehampton estan ubicats al sud-oest de Londres, a només 25 minuts del centre ciutat. El campus està situat al costat del bonic i acollidor Richmond Park i molt a prop dels carrers comercials del barri. És un campus molt segur i té totes les comoditats que necessita l'estudiant. Escola guanyadora del Premi a la Innovació el 2006 (ELT06 INNOVATION AWARDS, BRITISH COUNCIL)

 

L'escola és especialista en traslladar l'aprenentatge de l'anglès a la vida real, els alumnes milloren les seves habilitat...

MÉS INFO