X
El número guanyador del sorteig de Vàlua Travel és: 96071

Rodeja’t de la cultura Celta per al teu curs d’anglès. Et proposem les següents opcions a Dublín . Aquesta ciutat ens ofereix cursos d'anglès per a tots els pressupostos i edats.

Estudia anglès a Dublín en escoles al vell mig de la ciutat. Podràs gaudir dels llocs més carismàtics de la ciutat durant el teu curs d'anglès als nostres campus de pel·lícula o envoltat dels paratges més bonics d'Irlanda a propers al centre.

DUBLÍN Rathgar des de 430,- euros/setmana

L'escola de Dublín Rathgar ofereix les màximes garanties de qualitat amb més de 30 anys d'experiència i amb estudiants durant tot l'any de més de 50 nacionalitats diferents. Està situada en un barri acollidor, cosmopolita i de gran activitat comercial que avui en dia és lloc de residència de les famílies benestants de la ciutat. Es troba a només uns 3 quilòmetres del centre de Dublín.

 

L'escola compta amb diversos centres a la zona. Tots són impresionants edificis que formen per si sols un campus envolt...

MÉS INFO


DUBLÍN Dalkey des de 630,- euros/setmana

L'escola d'anglès de Dalkey, compta amb l'experiència de la seva escola mare de Londres amb més de 6.000 estudiants anuals provinents de més de 50 països. Situada a la pintoresca població costanera de Dalkey, Dublín, i a 36 minuts en transport públic del centre de la ciutat, ens ofereix tot tipus de cursos d’anglès i són especialistes en el servei d’estades lingüístiques de màxima qualitat, tot sota el segell de garantia de Quality-English.

 

Com a escola gran poden oferir un programa molt comple...

MÉS INFO