X
El número guanyador del sorteig de Vàlua Travel és: 96071

Petita ciutat de costa, Bournemouth és una de les ciutats preferides pels anglesos a l’hora d’estiuejar. Perfecte per el teu curs d’anglès en un ambient proper i de fàcil accés a tot arreu.

Podràs gaudir del teu curs d'anglès a l'estranger des del primer dia. Gaudeix del nostre campus especialment dirigit als estudiants més joves o fes el teu curs d'anglès al bell mig de Bournemouth, sempre gaudint de l'ambient internacional de la ciutat.

BOURNEMOUTH ( 9 - 16 anys) des de 830,- euros/setmana

La nostra escola de Bournemouth - Southbourne està situada en un encantador i benestant barri residencial de Bournemouth, molt a prop de la platja on s’hi pot anar caminant des de l’escola. El centre ofereix els estandards més alts des de tots els punts de vista, professors amb alt nivell de professionalitat i d’humanitat, pissarres digitals, classes amb totes les facilitats tecnològiques per a l’aprenentatge de l’anglès i una nova zona comunitària que facilita la relació amb els altres companys de l’escola i la pràctica d&...

MÉS INFO


BOURNEMOUTH (+16) des de 570,- euros/setmana

La nostra escola de Bournemouth és l’escola perfecte a la ciutat perfecte per a estudiants d’anglès que vulguin viure una immersió en el millor entorn. L’escola té la mida justa, suficientment gran per oferir programes rics i diversos però amb la mida perfecte perquè l’alumne rebi l’atenció personalitzada que busca.

 

L’escola té estudiants durant tot l’any d’entre 20 i 45 nacionalitats diferents, la seva estructura beneficia l’aposta per l’excel·lència des dels seus inicis i en la cree...

MÉS INFO